iPhone er 5 år gammel i dag

iPhone er virkelig den enhed, der ændrede alt, det genopfandt telefonen og hvad vi forventer af en håndholdt enhed, det forandrede evigt Apple, og det har siden defineret hele mobilindustrien.

Alt dette startede for 5 år siden, den 9. januar, da Steve Jobs tog scenen på MacWorld 2007 for at afsløre den allerførste iPhone og sagde: "Jeg har glædet mig til dette i to og et halvt år. I dag vil Apple genopfinde telefonen. "Og resten, som de siger, er historie.

For en hurtig genoptagelse havde den originale iPhone en aluminiums-tilbage, glas multitouch-skærm, inkluderet et 2mp kamera, kørte ved 412MHz, havde 128MB RAM, og var tilgængelig i 4GB og 8GB, med 16GB muligheder senere efterhånden som 4GB blev afbrudt. Enhedens primære tilbageslag var begrænsningen til AT & T's langsomme EDGE-netværk, men uanset om det var langt den mest imponerende og avancerede telefon på markedet og solgt hurtigt ud, så de afviste smartphone-konkurrenter. iOS på det tidspunkt var temmelig grundlæggende og kaldte iPhone OS, lavet af en stærkt afkortet version af Mac OS X. Apps var begrænset til, hvad Apple installerede på iPhone, som var ting som Safari, iPod, Mail, Kalender, Billeder, Aktier, Weather, Calculator osv., Og tredjeparts apps med udvikleren SDK kom først til et år senere i begyndelsen af ​​2008.

Nedenfor er videoer af Steve Jobs afsløret den allerførste iPhone, hvis du ikke har set disse og du er interesseret i Apple historie, er de værd at se på:

Del 1:

Del 2:

Del 3:

Og selvfølgelig er her den originale iPhone-reklame:

Svære at tro, det har været fem år allerede, huh? Hvor vil vi være i yderligere 5 år?

Happy Birthday iPhone!