Problemer med forvrængede tv-lyde

Forvrænget eller fuzzy lyd kan ødelægge din glæde ved at se fjernsyn. Der er en række mulige årsager til denne interferens, fra signalinterferens til problemer med dit udstyr. At følge disse trin kan løse mange tv-lydproblemer.

Forbindelser

Kontroller, at alle tilslutninger til dit fjernsyn er sikre, og at kablerne er i god stand. Lydkablet fra DVD-afspilleren eller kabelboksen kan være løst eller slidt. Tør lydforbindelsesporten af ​​med en fugtig klud, hvis den er blevet snavset.

Tv-indstillinger

Sørg for, at dit fjernsyns equalizerindstillinger er korrekte for det højttalersystem, du bruger. Hvis du bruger eksterne højttalere, skal du se i brugervejledningen for at få de korrekte indstillinger.

Interferens

Test for interferens fra elektroniske enheder i nærheden ved at tænde og slukke for dem en efter en for at se, om forvrængningen er relateret. Det kan være nødvendigt at udskifte en defekt enhed. Tjek også din termostat.

Signal

Tilslut et andet fjernsyn til din antenne eller kabelboks for at se, om problemet er til stede. Hvis det er tilfældet, er problemet med signalet. Kontakt din kabeludbyder, eller juster din antenne for at forbedre modtagelsen.