Tænd Slow Aqua Animationer permanent i OS X

Mac OS X GUI og alt det er eye candy er en fornøjelse at bruge og se på. Måske kan du huske et stykke tid tilbage fra vores artikel med Fun Eye Candy Effects, at ved at holde Shift-tasten nede kan du sænke næsten enhver Aqua-effekt i Mac OS X, fra minimeringer, vinduesformatering til Mission Control og Expose.

Hvis du vil have noget ubrugeligt, men også sjovt, kan du lave den langsomme effekt permanent ved at skrive en standardkommandostreng i Terminal.

Sådan aktiveres langsomme animationer i OS X

defaults write com.apple.finder FXEnableSlowAnimation -bool true

Dette virker i alle versioner af OS X, og når vi siger langsomt, mener vi langsomt. Dette kommer ikke til at være en produktivitetsforbedring, animationen er trukket betydeligt!

Prøv at ændre størrelsen på et vindue eller minimere, animationen vil være sloooooow.

Deaktiver Slow Animations i OS X (standard)

defaults write com.apple.finder FXEnableSlowAnimation -bool false

For ændringer, der træder i kraft, skal du genindlæse Finder enten ved at logge ind og ud eller ved at dræbe Finder. Du kan dræbe Finder via kommandolinjen ved at skrive:

killall Finder

De langsomme Aqua-animationer tjener ikke noget rigtigt formål, bare rent øjenlys. God fornøjelse! Du finder disse konsekvenser Finder, men hvis du ville anvende det globalt, kan du potentielt gøre det med -g-flag vedhæftet til standardindstillinger, så lad os vide i kommentarerne, hvis du får det til at fungere.