Min Xbox tændes ikke

Elementer, du har brug for

  • Xbox-strømkabel

  • Torx 20 skruetrækker

  • Loddekolbe

  • Udskiftningsstrømforsyning

Microsoft trådte ind på markedet for videospilkonsoller i 2001 med frigivelsen af ​​Xbox. Konsollen var et kraftværk for sin tid og præsenterede en ny idé om, hvad en hjemmekonsol kunne tilbyde. Ulempen ved konsollen var, at den led af dårlige dvd-drev og strømforsyningsproblemer. Microsoft erkendte disse problemer ved at skifte producent af DVD-drev og rette strømforsyningen, men tidlige enheder kunne ikke repareres. Microsoft tilbød nye strømkabler til ejere af disse enheder, men elektriske problemer vedvarede.

Kontroller, at netledningen er helt sat i konsollen. Netledningen tilsluttes enhedens bagside.

Sæt en erstatningsledning i. Hvis konsollen stadig ikke tændes, er der et problem med strømforsyningen.

Træk netledningen og tilslutningerne til dit tv ud. Brug Torx 20-skruetrækkeren til at fjerne de seks skruer i bunden af ​​konsollen og åbne den. Se på strømforsyningen (den enhed, som netledningen tilsluttes). Sørg for, at der ikke er løse ledninger. Hvis du ser løse ledninger, skal du lodde dem igen. Sæt konsollen sammen igen og test den. Hvis enheden stadig ikke tændes, skal du udskifte strømforsyningen og / eller konsollen.

Find en ny strømforsyning. Microsoft tilbyder ikke en officiel erstatning, så der kræves en strømforsyning fra tredjepart. Der er ingen universel strømforsyning tilgængelig til Xbox. Hver strømforsyning varierer efter producent, så du bliver nødt til at følge de medfølgende instruktioner for udskiftning af strømforsyningen.

Tips

Hvis strømforsyningen ikke fungerer korrekt, er det i nogle tilfælde lettere (og billigere) at udskifte konsollen. Tredjeparts strømforsyninger passer ikke til alle Xbox-konsoller, hvilket kan føre til frustration og forvirring. Åbning af konsollen ville annullere garantien, men ifølge Microsoft tilbyder de ikke længere support til den originale Xbox.

Advarsler

Åbn aldrig konsollen, mens den er tændt eller tilsluttet en strømkilde. Tredjeparts strømforsyninger kan fungere fejl og skal muligvis udskiftes efter kort tid.