Fjern Shadows fra Mac OS X med ShadowKiller

Har du nogensinde ønsket at fjerne skygger fra vinduer, menuer og bokse i Mac OS X? Du kan med et gratis værktøj kaldet ShadowKiller, og det virker også i newish versioner af OS X. Alt du skal gøre er at starte appen, skærmen vil flimre kort, og alle på skærmen vinduer vises skyggefri. Du kan få skyggerne tilbage ved blot at genstarte appen igen. Hvis du vil have vindueskyggerne altid deaktiveret, skal du smide ShadowKiller i Login Items.

  • Download Shadowkiller gratis fra Unsanity

Hvorfor vil du gerne gøre dette? På dette tidspunkt er det sandsynligvis et spørgsmål om præference, men Shadowkiller blev oprettet for at fremskynde ydeevnen af ​​Mac OS X på ældre og langsommere hardware, og det virker som sagt ganske godt med det formål. Helt ærligt, at lade vinduer og boksskygger aktiveres, ser meget bedre ud, så medmindre du har en overbevisende grund til at gøre det, vil du sikkert holde dem rundt.

Husk dette deaktiverer vinduet og menu skygger hele tiden, ikke udelukkende i skærmbilleder. For sidstnævnte kan du kun deaktivere skyggen i skærmbilleder med en standardkommandokommando eller ved at bruge Grab eller Terminal til at tage et one-off screenshot minus 3D-udseendet.

Nice little find af Jeff Bearnam, der minder os om at ja appen virker trods Unsanity's advarsel om, at den ikke er kompatibel med nyere versioner af OS X.