Sådan låses spor op i Mario Kart Wii

"Mario Kart Wii" er en opdatering af den populære "Mario Kart" videospilserie, der først blev udført til Nintendo 64-systemet. Dette spil giver spillerne mulighed for at køre rundt på forskellige baner som deres foretrukne Mario-persona. Gennemførelse af forskellige præstationer giver spillerne mulighed for at låse op for nye figurer, køretøjer og racingtilstande. Før du kan låse op for disse ekstra, skal du dog låse op for det komplette sæt racerbaner. Der er i alt 32 numre i "Mario Kart Wii": De otte "kopper" indeholder fire numre hver.

Få et trofæ i Mushroom Cup og Flower Cup for at låse op for sporene i Star Cup. For at få et trofæ skal du afslutte hvert cupløb på første, anden eller tredje plads.

Afslut Star Cup-sporene med en score, der tjener et trofæ. Dette vil låse sporene i Special Cup op. Bemærk, at Star Cup er vanskeligere end de foregående kopper, og det kan tage flere forsøg på at få et trofæ.

Fuldfør både banan- og shell-kopperne med et trofæ for at låse op for Leaf Cup-sporene. Banan- og shell-kopperne er retro-kopper, der indeholder opgraderede reinkarnationer af spor fra tidligere versioner af "Mario Kart."

Fuldfør Leaf Cup, en anden retro cup, for at låse op for Lightning Cup-sporene. Lightning Cup indeholder nogle af de sværeste spor fra tidligere "Mario Kart" -spil.