Sådan registreres din virksomhed med Equifax

Equifax er et af de tre kreditpointselskaber, der giver personlige kreditrapporter og kreditpoints. Det tilbyder små virksomheder kreditydelser for at hjælpe virksomheden med at holde sin kredit på rette spor og forbedre kreditresultater. At få en virksomhed registreret hos Equifax tager kun et par minutter, men det er værd at tiden, fordi det resulterer i at kunne bruge de tjenester, Equifax leverer forretning.

Køb et produkt eller en tjeneste fra Equifax. Ifølge siden med ofte stillede spørgsmål om Equifax skal enhver virksomhed, der ønsker at registrere deres virksomhed, først købe et produkt eller en tjeneste. Dette fører automatisk virksomhedsejeren eller repræsentanten til registreringsprocessen.

Udfyld registreringsoplysningerne. Registreringen i seks trin kræver først at købe et produkt, som er de første to trin i processen og derefter udfylde ePort-registreringsinformationen. Oplysningerne om ePort-registrering kræver kontonummer og sikkerhedsnumre, der er angivet ved købet, for at identificere virksomheden, aftale om virksomhedens politikker og forretningskontaktoplysninger. En bekræftelses-e-mail sendes, når oplysningerne er udfyldt.

Log ind på ePort-sektionen på Equifax-webstedet. Brug kontonummeret og sikkerhedsnumrene, der er angivet tidligere, for at logge på Equifax. Dette afslutter registreringen af ​​en virksomhed hos Equifax.

Tips

Hvis der er problemer med tilmelding eller en e-mail-bekræftelse aldrig ankommer, skal du ringe til Equifax kundeservice på 1-888-202-4025. Virksomhedsadministratoren skal ringe til nummeret og identificere sig som administrator.