Hvordan opretter jeg temaområder i RollerCoaster Tycoon Platinum 3?

Temapark-tycoon-spillet "RollerCoaster Tycoon 3: Platinum" tager det grundlæggende "RollerCoaster Tycoon 3" og tilføjer flere udvidelsespakker. En af udfordringerne i spillet kommer, når besøgende begynder at kræve temaområder. Der er ikke en tydeligt markeret sektion "Opret temaområde" i menuen: I stedet skal spillerne oprette områder ved hjælp af temaobjekter for at give deres zoner de sammenhængende temaer, som parkens besøgende kræver.

Åbn menuen "Landskab" og vælg "Hegn". Klik og træk musen rundt om den del af din park, som du vil oprette et temaområde inden for.

Klik på ikonet "Shop and Facilities Placement" for at åbne vinduet "Browser". Klik på ikonet "Tema", det tredje fra venstre øverst i vinduet.

Vælg det tema, du vil have dit område, og klik på et element i menuvinduet.

Klik i hovedvinduet for at placere dit emne. Fyld dit rum med større forlystelser, mindre bænke og landskabsgenstande - alt sammen valgt inden for den samme kategori "Tema". Dette vil skabe dit temaområde.

Tips

Rutschebaner er undtaget fra temakrav: Hvis du vil tilføje en dalbane til dit temaområde, er det ikke nødvendigt at få det til at stemme overens med temaet. Dette forringer ikke dit områdes "attraktionsscore".