Sådan smides Crom Faeyr Warhammer i "Baldur's Gate 2"

Der er flere ødelagte artefakter i pc-rollespillet Baldur's Gate 2, der kan sættes sammen igen, hvis festen kan finde alle de forskellige brikker og betale en mester smed for at genopfriske dem. Crom Faeyr Warhammer er en af ​​de stærkeste af disse artefakter, hvilket væsentligt øger bærerens styrke og straks dræber visse typer væsner, den er brugt mod.

Tal med guiden ved navn Madeen i "Council of Six" -bygningen, der ligger i regeringsdistriktet i Athkatla. Accepter Madeens søgen efter at finde manden ved navn Valygar i Umar Hills.

Rejs til Umar Hills og overbevis Valygar om at deltage i festen - eller dræb ham og tag hans lig. Forlad Valygars hus og gå til de nærliggende tempelruiner. Gør dig vej til det nederste niveau af ruinerne og dræb skyggedraken ved navn Thaxll'ssillyia. Søg i dragenes krop bagefter og tag Crom Faeyr Scroll, du finder der.

Gå til Windspear Hills og besejr krigeren Tazok, som kan findes i fangehullet nær den røde drage Firkraag. Tag den nøgle, du finder på Tazoks krop.

Gå tilbage til Athkatla, og gå ind i huset ved siden af ​​Planar Sphere i Slums District. Med Valygar i din fest eller hans krop i din beholdning åbner døren til Planar Sphere. Dræb de vilde krigsforkæmpere i Planar-sfæren, og tag handskerne fra Ogre Power, som du finder på en af ​​deres kroppe.

Gå ind i kloakkerne fra et af mandehullerne i regeringsdistriktet, og find den hemmelige dør, der kan åbnes med Tazoks nøgle. Gå ind ad døren og tag Hammer of Thunderbolts, som du finder i kedlen i midten af ​​rummet.

Spil gennem spillet, indtil festen er transporteret til Underdark i kapitel fem. Gå til hulerne i de amfibiske Kuo-Tuoa-væsner og dræb dæmonridderne nær statuen af ​​dæmonherren Demogorgon. Tag bæltet af Frost Giant Strength, du finder på en af ​​deres kroppe.

Sådan smides Crom Faeyr Warhammer i Baldur's Gate 2

Gå tilbage til Athkatla og find hjemmet til dværgsmeden Cromwell i Docks District. Tal med Cromwell med Bælte af Frost Kæmpe styrke, Crom Faeyr Scroll, Gauntlets of Ogre Power og Hammer of Thunderbolts i din parts beholdning. Cromwell vil oplade gruppen 10.000 guld og derefter smede disse genstande i Crom Faeyr Warhammer.

Tips

Crom Faeyr vil straks dræbe en sten eller lergolem, som den rammer. Så hvis du støder på disse skabninger, skal du sørge for, at din frontline fighter karakter er udstyret med våbenet.