Sådan appliceres filtre på et hvilket som helst billede fra Photos App på iPhone og iPad

IOS Photos-appen indeholder indbyggede billedredigeringsfunktioner, som giver dig mulighed for at tilføje de samme filtre fra det levende kamera til de billeder, du allerede har taget. Derudover kan du anvende disse fotofilter til ethvert billede, der er gemt på iPhone, iPad eller iPod touch, så længe det er tilgængeligt i Photos-appen, uanset om det er et foto eller et skærmbillede.

Ligesom med levende kamerafiltrering har du otte + 1 samlede filtervalg, der kan vælges fra: Noir, Mono, Tonal, Fade, Chrome, Process, Transfer, Instant og None (standardindstillingen). De første tre er variationer i sort og hvid, hvor sidstnævnte 6 er forskellige farvejusteringer, som enten øger eller reducerer mætning, lysstyrke og kontrast. De er alle smukt flotte og rimeligt subtile, især i forhold til nogle af de mere garish filtrerende apps der findes derude, prøv hver enkelt ud for at se, hvilken du kan lide det bedste.

Anvendelse af filtre til et hvilket som helst billede med fotosapp i iOS

Denne proces kan udfyldes med ethvert billede eller foto, der er tilgængelig via Photos-appen eller Camera Roll, uanset om den blev taget med enhedskameraet eller ej.

  1. Åbn Billeder-appen, og tryk på det billede, du vil redigere, og tilføj et filter til
  2. Tryk på knappen "Rediger", og tryk derefter på knappen 3 overlappende cirkler
  3. Vælg det ønskede filter ved at trykke på dem, når du er tilfreds med udseendet trykke på "Apply" og derefter på "Save" for at anvende det pågældende filter på billedet

Billedet bliver nu gemt i Photos-appens kamerarulle som den filtrerede version.

Skærmbilledet her bruger "Fade" og "Process" filteret, hvilket er ret subtilt og reducerer både mætning og kontrast på billedet. For at kunne anvende to filtre på toppen af ​​en anden, skal du gemme det første filter og derefter redigere det nyligt gemte / ændrede billede. Som standard negerer filtrene hinanden, hvilket betyder at anvende et andet filter simpelthen tilsidesætter den første.

Anvendelse af noir, mono og tonal forekommer også at være den nemmeste måde at konvertere et eksisterende billede på en iPhone til sort / hvid uden at skulle downloade andre apps eller bruge yderligere software, en stor bonus for dem, der kan lide at skyde i sort / hvid billedsprog.

De indbyggede funktioner til fotoapplikationer er vokset betydeligt siden iOS 7 og tilbyder en række forbedringer til billedredigering på enheden uden at skulle downloade eller bruge tredjeparts apps, idet filtre er den mest oplagte justering, der kan foretages. Hvis du leder efter nogle mere avancerede billedredigeringsmuligheder, herunder finjusterede farvejusteringer, brugerdefinerede filtre, vignettering, størrelse og rotering, og meget mere, er Snapsed til iOS gratis og et glimrende valg til en ekstra app. Gå ikke glip af vores andre iPhone fotografiprodukter også.