Sådan installeres en printerdriver uden printeren tilsluttet

Installation af en ny printer på din computer betyder typisk også installation af nye drivere til printeren. Nogle gange registrerer din computer automatisk printeren og installerer driverne, når printeren er tilsluttet din computer. Men hvis du vil installere driverne, inden du tilslutter printeren, kan du ikke drage fordel af denne luksus. Heldigvis kan du højst sandsynligt køre driverinstallationsprogrammet, selvom din printer ikke er tilsluttet.

Trin 1

Find driverinstallationsprogrammet til din printer. Dette installationsprogram findes typisk på en cd, der følger med printeren, eller du kan downloade det fra printerproducentens websted.

Trin 2

Kør driverinstallationsprogrammet fra cd'en eller den fil, du downloadede fra Internettet. Hvis du bliver bedt om at tilslutte printeren et sted under denne proces, kan du omgå dette trin og prøve at afslutte installationen af ​​driveren alligevel. Afhængigt af driveren og printerproducenten kan driveren muligvis ikke installeres korrekt eller nægte at installere det, før installationsprogrammet registrerer, at printeren er tilsluttet.

Genstart computeren, når installationen er afsluttet, for at sikre, at driveren er korrekt installeret. For at kontrollere, om den er installeret korrekt eller ej, skal du tilslutte din printer og sørge for, at din computer genkender den og er i stand til at udskrive korrekt.