Hvor kan man købe en ny iPad 3

Opdatering 3/15/2012 : Walmart vil begynde at sælge den nye iPad i aften ved midnat kl. 12:01 lokal tid. Vi bekræftede dette med flere Walmart butikker, hver har tilsyneladende omkring 15-25 enheder ved hånden.

Den nye iPad vil blive udgivet denne fredag ​​klokken 8:00. Som sædvanlig med en ny iPad eller iPhone release, kan du forvente at se nogle flotte store linjer, og det vil være svært at få hænderne på en, hvis du ikke forudbestilte. At vide, hvem der bærer enheden og hvor de er, vil øge dine odds for at få fat i en iPad tidligt, men vær ikke overrasket, hvis de alle sælger ud hurtigt.

iPad 3 forhandlere

 • Apple Store - Åbner klokken 8:00. Garanteret for at få den mest lager og bredeste model udvalg af nye iPads, men næsten sikkert at sælge inden for kort tid hver morgen. Din bedste indsats er at komme der tidligt og vente i køen, med lidt tålmodighed om morgenen vil du nok få dine hænder på en iPad 3 hurtigere end senere.
 • Best Buy - Åbner normalt kl. 10.00, men du vil gerne bekræfte med din lokale butik på forhånd for at sikre dig, at du ankommer tidligt nok til at få en. Forvent Best Buy at sælge ud hurtigt.
 • Radio Shack - Typisk åbner klokken 9:00, bekræft din lokale butik. Radio Shack er en mindre kendt iPad-forhandler, så du kan muligvis få en på lanceringsdagen, hvis du er hurtig. Forvent ikke store lager i de tidligere dage dog.
 • Mål - En traditionelt pålidelig kilde til nye iPads, hvis du bevæger dig hurtigt. De åbner klokken 8:00 og har endda en pålidelig lagerindikator på deres hjemmeside. Forvent udsalg.
 • Walmart - Fordi den gennemsnitlige Walmart-kunde er mindre tech-bevidst, har Walmarts ofte en ret god registrering af at have et par iPads på lager. Du vil næsten helt sikkert se linjer i løbet af de indledende tilgængelighedsperioder, selvom, og flere landdistrikter kan muligvis ikke få iPads på lanceringsdagen.
 • Sam's Club - Samme historie som Walmart betyder en potentielt højere sandsynlighed for at få en iPad hurtigt, ulempen er, at du har brug for et medlemskab til at shoppe hos Sams
 • AT & T Store - Hvis du er på markedet udelukkende til en iPad 4G LTE på AT & T, der sigter mod at være hos en AT & T butik, når de åbner, giver du en ret anstændig chance for at købe en. Forvent udsalg.
 • Verizon Store - Verizon er kendt for at have et stort 4G-dækningsområde, så hvis dette er det, er iPad, du vil have, på vej til en Verizon Wireless-butik tidligt om morgenen, kan det nok være nok at få dine hænder på en

Traditionelt får detailhandlerne betydeligt færre iPads end Apple Stores gør, og ofte i færre modelvalg. Hvis du ikke er kræsen om, hvilken iPad 3 du køber, skal enhver butik, du kan komme til tidligt, arbejde. Bare vær opmærksom på, at du kun har 32GB hvide modeller eller 16GB Black 4G eller 64GB Wi-Fi eller nogle andre slanke udvalg af modeller at vælge imellem. Det bredeste udvalg af valg er næsten altid hos Apple Stores allerede i købet. Planlæg det i overensstemmelse hermed og husk at andet end lagerkapaciteten og wi-fi / 4G-evnen, funktionerne og specifikationerne på hver iPad 3 er de samme.

Alternative steder at købe ny iPad

 • Craigslist - Hvis alle de lokale butikker er udsolgt, og du absolut må få hænderne på en iPad 3 med det samme, virker Craigslist. Forvent at betale opblåste priser for at dække omkostningerne for den, der tilbragte tid på at vente i en linje et sted, det er ikke usædvanligt at se en $ 100- $ 200 markup.
 • eBay - Lignende mærkning til Craigslist, men du bliver nødt til at vente, indtil den sendes til dig. Køb på eBay giver ikke meget mening, medmindre du er i et land, der har en stærkere valuta og ikke har iPad 3 nær release dagen

Husk ikke at vente? Køb online fra Apple

 • Bestil online fra Apple - All tidlig tilgængelighed er udsolgt hurtigt, og der er i øjeblikket en 2-3 ugers forsinkelse for forsendelse på nye ordrer. Ikke desto mindre, hvis du ikke har noget imod at vente et par uger, og du ikke ønsker at vente på linje et eller andet sted eller betale en oppustet sats på videresalgsmarkedet, er køb af online fra Apple ikke en brainer.