Sådan løser du mysteriet om Moridor Box i Planescape Torment

Der er mange quests i pc-rollespil Planescape Torment, der ikke har umiddelbart tilsyneladende løsninger. Søgen efter at løse mysteriet med Moridor Box tager lang tid og rejser for at fuldføre.

Hvordan man løser mysteriet med Moridor Box i Planescape Torment

Rejs til den nordvestlige del af bikupen i byen Sigil og tal med manden ved navn Mar, der står nær en bunke med døde grønne dyr kaldet Lim-Lims. Mar vil give festen en kasse at levere til Ku'aatra, der ejer et lager i nærheden.

Forlad det nordvestlige område af Hive og gå til den del af byen, hvor Smoldering Corpse Bar kan findes. Gå mod nord for at komme ind på Ku'aatras lager. Forsøg på at aflevere kassen, som Ku'aatra vil nægte at tage og derefter løbe af sted skrigende, som om han var bange for kassen.

Gå mod den sydvestlige del af Hive og gå ind i bygningen mærket "Brasken's Kip" på dit kort over byen. Tal med Brasken, som vil fortælle festen, at kassen indeholder en stærk dæmon, der skal uddrives af en guide. Desværre vil besværgelsen, der indeholder dæmonen, forhindre din fest i at droppe den, indtil dæmonen renses fra kassen.

Sådan løser du mysteriet om Moridor Box i Planescape Torment

Gå til huset mærket "Shilandra's Kip" på bykortet og tale med guiden Shilandra, som vil fortælle festen, at selvom hun ikke er i stand til at fjerne trylleformularen fra kassen, kender hun en præst, der kan. Forlad Shildandras hjem og gå til Alley of Dangerous Angles.

Gå ind i det knuste tempel i Alley og tal med præsten Aola, som fjerner magi på kassen og uddriver dæmonen indeni.

Tips

Hvis du får Aola til at fjerne trylleformularen på kassen, forlader han sit tempel, og du vil ikke være i stand til at blive en discipel af hans guddom senere i spillet.

Advarsler

Åbn ikke kassen, før du taler med Aola, ellers vil dæmonen blive frigivet og angribe partiet.