Sådan aktiveres teleporterne i guddommelig guddommelighed

Der er et antal teleportere i “Divine Divinity”, der giver dig mulighed for at rejse hurtigt over spillets meget store kort. Du bliver dog nødt til at aktivere hver teleporter, før du kan bruge den, og teleporterrullene tilhører et antal forskellige løb, hvis medlemmer ikke straks stoler på dig. Når du møder Zandalor på vej ud af Aleroth, giver han dig et kort, der viser, hvor hver af teleporterne er placeret, og til hvilke løb de tilhører. For at aktivere hver teleporter skal du klikke på den med den korrekte aktiveringsrulle i din beholdning.

Aktiver magikernes teleportere nær Aleroth, kirkegården og Ars Magicana ved hjælp af magikernes rulle, som Zandalor gav dig.

Gå til Dværgen Bread Inn. Du finder en dværg ved navn Krasnegar i bagrummet, der vil tilbyde dig en perle. Hvis du nægter tilbuddet, forlader han lokalet, og du kan hente dværgen-teleporterrullen fra bordet. Hvis du ikke får det fra Krasnegar på Dwarven Bread Inn, forlader han til sidst for at aflevere det til Dwarven Village, og du kan hente det fra borgmesterens hus der. Aktiver dværgenes teleportere nær Dværgenskoven, Dværgenlandsbyen, Dværgen Bread Inn og Dværgenhallen.

Find en escort til healerne ved at tale med general Alix i kasernen. Healerne ankommer til Blue Boar Inn. Tal med Goemoe der og fortæl ham, at Zandalor gav dig tryllekunstnerens teleporterrulle; han stoler på dig nok til at give dig firbenens rulle. Aktiver firbenes teleporter i Verdistis Sewers.

Tal med Elredor i Archers 'Guild (sydvest for Rivertown) for at få alfernes teleporterrulle. Aktiver alfernes teleportere nær bueskyttenes gilde, alvenruiner og gravpladser.

Aflever general Alixs meddelelse til kaptajn Mitox i den ødelagte landsby (sydøst for kasernen). Han giver dig menneskers teleporterrulle. Du kan finde en alternativ menneskelig rulle i det forbandede kloster i rummet med ingeniøren. Aktiver menneskers teleportere nær Warrior's Guild, den ødelagte landsby, kasernen, det forbandede kloster, landbrugsjordene og Verdistis.

Besejr Orc Chief, Baluk, sydøst for Rivertown. Han slipper en nøgle, der åbner brystet med orkenes teleporterrulle. (Du kan komme ind i brystet uden nøglen, hvis du har niveau 3-låsefærdigheder.) Aktivér orkenes teleporter i Orc Camp.

Gå til Dark Forest (sydvest for Archers 'Guild). Teleporterrullen af ​​imps er placeret i den nordlige del af slotskælderen, som du kommer ind under din anden søgen efter at blive medlem af Warriors 'Guild. Aktiver imps 'teleporter ved imps' Deserted Castle.