Sådan tilsluttes en højtryksnatriumballast

Højtryksnatriumballastlamper bruger højt tryk natrium i en ophidset tilstand til at generere lys. En forkobling, i serie med en vekselstrømskilde, forsyner lampen med en næsten konstant strøm af strøm. Natriumballastlamper bruges i vid udstrækning i gadelygter og sikkerhedsbelysning såvel som applikationer, der kræver høj farvegengivelse. At bygge din egen natriumballastlampe, hvad enten det er ved at samle dine egne materialer eller købe et natriumballastkit, er mere økonomisk end at købe en fremstillet natriumballastlampe.

Trin 1

Saml de nødvendige materialer til din natriumballastlampe, hvis du konstruerer din lampe uden et sæt. De tre hoveddele, som du har brug for til din ballast, er en transformer, induktor og kondensator; Sørg for, at de er klassificeret til 120 V. Du skal bruge ledninger med 14 gauge, et strømkabel og et hanstik, der skal tilsluttes din forkobling til din pære og stikkontakt.

Trin 2

Tilslut transformator, kondensator og tænding. Find ledningen på din transformer med ordhætten, tilslut den til din transformer og isoler forbindelsen med elektrisk tape. Tilslut ledningen på din transformator mærket "3" eller "X3" til den tilsvarende ledning på din tænding og isoler forbindelsen.

Trin 3

Tilslut forkoblingen, som du kablet sammen i trin 2, til din stikkontakt. Tilslut den hvide ledning i din stikkontakt til com eller comx2 på kortsiden af ​​din transformer og tændingen. Brug en trådmøtrik til at forbinde de tre sammen. Tilslut også den sorte ledning, der kommer ud af din stikkontakt, til ledningen mærket "lampe" på transformatorens lange side og X1-ledningen på tændingen ved hjælp af en trådmøtrik.

Trin 4

Fjern kappen fra netledningen, og fjern ca. 1/2 tommer isolering fra de sorte og hvide ledninger. Find ledningerne mærket "com" og "120" på transformatorens korte side og tilslut "com" -ledningen til den hvide ledning på netledningen og "120" -ledningen til den sorte ledning på netledningen.

Installer kabinettet i henhold til producentens anvisninger for at dække forkoblingen. Installer en pære i lysstikket, og sæt forkoblingen i.