Sådan får du vist en netværkscomputers historie

En netværkscomputers historie med viste websteder kan kontrolleres ved at følge et par enkle trin. Disse trin vil dog variere lidt afhængigt af hvilken internetbrowser computeren bruger. Mængden af ​​"historik" eller data, der er gemt af en bestemt browser, kan justeres ved at justere browserens privatlivsindstillinger. Husk dog, at disse fortrolighedsindstillinger - og selve browserhistorikdataene - kan gøres utilgængelige for brugerne af netværkssikkerhed. Derudover er det vigtigt at bemærke, at mange netværk bruger ekstra hardware eller software til at spore browserhistorik og brugeraktivitet. I de fleste tilfælde er disse data ikke tilgængelige for en netværksbruger - kun for netværksovervågeren eller sikkerhedspersonalet.

Identificer, lokaliser, vis

Trin 1

Identificer, hvilken bestemt webbrowser der bruges af netværkscomputeren. Udtrykket "webbrowser" henviser til den software, som computeren bruger til at surfe på Internettet. Det er sandsynligt, at computeren bruger enten Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Google Chrome. Identificer browseren ved at finde den på computerens skrivebord.

Trin 2

Åbn en ny browserside. Dette gøres ved enten at klikke på browserikonet på startsiden eller ved at klikke på "Filer" og vælge "Ny" i Internet Explorer, "Nyt vindue" i Mozilla Firefox eller højreklikke og vælge "Ny fane" i Google Chrome.

Se netværkscomputerens historie. I Internet Explorer gøres dette ved at klikke på ikonet "Historie" - ikonet med den grønne pil og uret - placeret på værktøjslinjen. Når du klikker på dette, vises computerens browserhistorik i en kolonne i venstre side af vinduet. For computere, der bruger Mozilla Firefox, behøver brugeren kun at klikke på "Historik" øverst i browservinduet; en liste over de besøgte websteder vises. For computere, der bruger Google Chrome, skal du klikke på værktøjslinjens ikon (den lille blå skruenøgle) yderst til højre i browseren og vælge "Historik".