WallSaverApp Skifter en skærmbilleder til skrivebordsbaggrunden til Mac OS X

Wallsaver er et freeware værktøj, der giver dig mulighed for nemt at tage en screensaver og gøre det til din desktop baggrund, hvilket skaber en nifty interaktiv effekt, der er behageligt at se på. Målrettet mod ældre versioner af OS X, men det kommer ikke til at være for nogen, og desuden er Wallsaver-appen i grunden en front-end til kommandolinjeværktøjet, der skifter pauseskærme til baggrunde. Sidstnævnte er nok en bedre tilgang, men fordi det ikke kræver yderligere downloads, men fordi det bruger kommandolinjen, vil det ikke være ideelt for alle.

Således har du Wallsaver, som er en gratis download for dem, der er interesseret i at gå den enkle rute,

Applikationen gør brug af din Macs GPU (grafikprocessor), som efterlader masser af CPU-strøm til venstre for at fortsætte med dine desktopopgaver, men hvis du er på en langsommere Mac, vil du se et præstations hit, så hvorvidt det er vigtigt for dig vil være et spørgsmål om personlig mening og hvilke aktiviteter du deltager i på Mac. For eksempel vil du ikke gerne køre en sådan app, når du forsøger at spille et spil eller maksimal batterilevetid.

Brug af appen er enkel og ret selvforklarende. Hvis du bliver syg af det, er det lige så nemt at fjerne screensaver-baggrunden og vende tilbage til dit tidligere valg af desktop-indretning som højre klik og vælge "Gendan".

For at få WallSaver til at fungere, skal du bruge et Quartz Extreme-kompatibelt grafikkort med mindst 32 MB hukommelse og naturligvis en screensaver til at bruge den med. Dette dækker bogstaveligt talt kun om enhver Mac i disse dage, men igen kan ældre Mac'er have problemer med krav og CPU-vejafgift på ældre hardware.

Opdateret den 12/18/2012 med yderligere kommentarer og anbefalinger