Canon Digital Rebel Tips & tricks

Canons Rebel-serie har været et af de mest anvendte spejlreflekskameraer, der bruger film siden 1990'erne. Canon har fortsat denne serie startende med Digital Rebel 300D i 2003. Selvom Rebel typisk er designet til entry-level og amatørfotografer, er det stadig et stærkt kamera. Her er et par af de tip og tricks, du kan gøre med Digital Rebel.

Når du optager i de kreative tilstande, kan du indstille kameraet til at optage i Raw-format snarere end JPEG. Rå fanger og gemmer så meget information som muligt, når du skyder. Det betyder, at når du indlæser billedet i et fotoredigeringsprogram, som Photoshop, kan du foretage justeringer, som om du tog billedet igen. Råformat kræver cirka dobbelt så meget hukommelse som JPEG.

Syn nedsat søger

Nogle mennesker kan have svært ved at se gennem søgeren med briller. Canon har taget højde for dette og skabt en måde, hvorpå fotografer kan justere søgerens fokus. Hvis firkanterne i søgeren er slørede, fordi du bruger briller eller skal bære briller, skal du justere "Diopterkontrol", den lille urskive ved siden af ​​søgeren, indtil firkanterne kommer i fokus.

Brugerdefineret hvidbalance

Det kan være svært at bestemme den korrekte hvidbalance. I de fleste tilfælde kan du bruge funktionen Automatisk hvidbalance. Canon har også leveret en brugerdefineret hvidbalancefunktion, der giver dig mulighed for at tage et billede af et almindeligt hvidt billede, og kameraet udfylder hvidbalanceindstillingerne. For at bruge denne funktion skal du fotografere det hvide billede med manuel fokus. Sørg for, at billedet ikke er overeksponeret eller undereksponeret. Vælg "Custom WB" fra fanen "Camera" i menuen. Vælg derefter billedet, og tryk på "Set".

Fokuslås

Lejlighedsvis kan du opleve, at kameraet ikke fokuserer på det motiv, du vil tage. Der er to muligheder for at rette dette. Du kan fokusere manuelt på et motiv ved gentagne gange at trykke "lukker" -knappen halvt ned. De røde prikker i søgeren blinker for at indikere emnerne. Du kan også komponere et skud igen, når du har fokuseret på et motiv. Når du har fokuseret på et billede, skal du holde "lukkerknappen" halvt ned og flytte kameraet til det nye billede.

Gratis linsehætter

Objektivhætter hjælper med at skære fremmed lys fra et foto. At købe en objektivhætte detail vil koste omkring $ 50. Lenshood-webstedet har dog oprettet en række forskellige emhætter, som du kan downloade gratis. Udskriv skabelonen på et stykke sort papir, og klip og fold din objektivhætte.