Sådan afbrydes Molex-stik

Molex er en producent af elektroniske stik, der indeholder flere typer stik til forskellige anvendelser. Virksomheden fremstiller produkter til individuelle forbrugere og industrielle kunder. Flere Molex-stik har klip, der klikker sammen, når de tilsluttes for at holde forbindelserne fast, selvom ledningerne bliver trukket. Molex designer nogle klip til fingermanipulation, andre frigøres med let tryk fra almindelige værktøjer, men et bestemt stik kræver et specielt ekstraktionsværktøj til fjernelse.

Trin 1

Træk Molex-stik med hurtig afbrydelse fra hinanden, der ikke har fastgørelsesclips. Hold stikenden i den ene hånd og stikket på kortet eller tilslutningskablet i den anden hånd, og træk fast nok til at adskille de to dele.

Trin 2

Separer elektroniske stik, der er fastgjort med clips ved at klemme løftestangen på stikket for at frigøre den overliggende clips eller ved at trykke spidsen af ​​en lille skruetrækker på en clips, der passer ind i en stikkontakt. Træk stikstikket væk, når clipsen frigøres.

Fjern en stikterminalstift, der fastgøres inde i et stikhus med udvidede finner ved hjælp af Molex-stikudtrækkningsværktøjet. Frakobl stikket, og skub terminalstiftet ind i hunhuset så langt det går. Ret den lille stolpe på Molex-udsugningsværktøjet ind med stiften, og skub værktøjet ind i dets ende. Drej værktøjet, når du trykker håndtaget mod stiften. Værktøjet frigiver de tappede tapper og skubber terminalstiften ud af konnektorhuset.