Brug en swipe gesture til at gå tilbage i mange iOS Apps

Moderne versioner af iOS introducerede en ny gestusbaseret metode til at navigere tilbage til tidligere sider, skærmbilleder og paneler i mange apps på iPhone. I det væsentlige kan denne gestus bruges til at erstatte "Tilbage" -knappen, og selv om ikke alle apps understøtter den swipe-to-return-gestus endnu, gør mange Apple-standardindstillinger. I øjeblikket kan du helt sikkert bruge tricket til at gå baglæns i Safari til en tidligere webside, tilbage i indstillingspaneler, App Store-skærme, i iTunes Store og en håndfuld af andre. Det er en simpel sving tilbage gestus svarende til, hvad der ville blive brugt til at navigere rundt på hjemmeskærmen paneler af ikoner, men det kræver en smule mere præcision og kan derfor tage lidt øvelse for at få det rigtige:

  • Naviger i en kompatibel app, så et "Tilbage" valg er valgfrit, det være sig en ny webside eller dybere i et indstillingsskærmbillede
  • Stryg til højre fra skærmens kant for at gå tilbage, prøv at gøre svejsningen så vandret som muligt

Højrebøjning skal startes fra skærmens yderste kant eller næsten helt vandret for at udløse bagbevægelsen, ellers vil du sandsynligvis rulle lidt ned eller op i stedet. Enhver af disse tricks virker, men den ydre kant metode kan være nemmest for de fleste brugere.

Det tager lidt øvelse, men normalt efter nogle få forsøg vil du perfektere det ret hurtigt, selvom det ikke er næsten lige så tilgivende som nogle af de andre iOS-gestus, som den til at afslutte en app. Det er sandsynligvis mere strenge for at undgå utilsigtet udløsning, men det giver det en lille læringskurve til at mestre.

Når du har hængt på det, finder du den tilbagesvejsede gestus kan gøre det nemmere at gå tilbage til en side / panel, når du bruger en mindre screenet enhed med en enkelt hånd, som en iPhone eller iPod touch, da det kan være aktiveret med blot et træk af tommelfingeren. Det er også praktisk på iPad også, men sørg for at bruge en enkelt finger eller et berøringspunkt, ellers kan du uventet afbryde app switcheren eller en af ​​de andre iPad-specifikke bevægelser i stedet.

Rør navigering og berøringsbaserede bevægelser er ikke særlig nye, de har været på iPad i et stykke tid og for Mac-brugere med trackpads eller en Magic Mouse, også i OS X til navigation i Safari, Chrome, Firefox, Mission Control, springe mellem mellemrum, flytte om Finder, og stort set identisk med dette trick til iOS endnu til OS X, gå også tilbage inden for mange Mac apps.