Sådan oprettes en telefonbog i adgang

Microsoft Access er en database, som du kan bruge til at oprette en personlig telefonbog. I Access er en telefonbog en rapport, som du kan tilpasse til at vise kontaktoplysningerne til din familie, venner og forretningsforbindelser. Du kan tilpasse din telefonbog, så den inkluderer oplysninger som fornavn, efternavn, adresse, telefonnumre og e-mail-adresse.

Access 2007 forsyner dig med flere skabeloner, der gør det lettere for dig at oprette en telefonbog. Du kan bruge en skabelon som den er eller ændre den for at opfylde dine specifikke krav.

Trin 1

Åbn Access ved at klikke på "Start"> "Programmer"> "Microsoft Office"> "Microsoft Office Access 2007." Dette åbner vinduet Kom godt i gang med Microsoft Office Access.

Trin 2

Klik på "Kontakter" under afsnittet Fremhævede onlineskabeloner.

Trin 3

Angiv et filnavn til din adressebog, og klik derefter på "Download". Dette viser vinduet Kom godt i gang med kontakter.

Trin 4

Luk vinduet Kom godt i gang med kontakter, medmindre du vil se de viste videoer.

Trin 5

Klik på "Ny kontakt". I vinduet Kontaktdetaljer skal du under fanen "Generelt" skrive oplysninger om din kontakt, såsom deres fornavn, efternavn, adresse og telefonnummer. Du kan også angive en af ​​følgende kategorier for kontakten: personlig, forretning eller familie.

Trin 6

Klik på "Gem og nyt" for at fortsætte med at specificere navne og kontaktoplysninger, du vil medtage i din telefonbog. Når du er færdig med at angive kontakter, skal du klikke på "Gem og luk."

Trin 7

Brug kolonneoverskrifterne til at arrangere dine kontakter, som du vil se dem i databasen. Bemærk, at de vises i alfabetisk rækkefølge, baseret på kontaktnavnet, i din telefonbog.

Dobbeltklik på "Telefonbog" for at oprette og se din telefonbog.