Instant & Cheap Cable Organization: Det mest nyttige, jeg har set hele ugen

Computerkabler kommer altid i vejen, falder på gulvet, bliver sammenflettet eller på anden måde bliver en form for besvær, ikke? Godt, i stedet for at blive vanvittigt, kan du bruge denne rigtig pæne bindemiddelklipsløsning til at organisere hvert kabel.

Der er ikke meget på dette trick, de klæbende klip er de samme, du køber hos en kontorforretningsbutik, eller at du kan finde rundt lige om ethvert kontor eller arbejdsområde.

Helt seriøst. Brug binderklip til at skabe en hurtig og billig kabelorganisationsløsning! Bare klip dem på enden af ​​dit skrivebord og glide i kablerne og væk, du går.


Dette er lidt strålende, og jeg vil helt sikkert gennemføre dette på mit hjemmekontor, hvor jeg konstant tilslutter og unplugger kabler til min MacBook Pro.

Binder clips er meget billige og bredt tilgængelige på stort set enhver kontorforretning butik, så du kan endda få en løsning til hjemmet og kontoret eller hvor nogensinde du arbejder, bare sørg for at du får et sæt klip, der virker for bredden og tykkelsen af dit skrivebord.

Dette handy trick blev fundet på 9Gag via Lifehacking.nl, hvem ved hvem oprindeligt tænkte det, men det er sikkert praktisk!