Sådan gendannes manglende overførselsmappe til dock på Mac

Hvis du har brugeren Downloads-mappen i Dock til Mac OS, er det uden tvivl praktisk at få hurtig adgang til downloadede filer, så hvis du ved et uheld har slettet Downloads-mappen fra Dock, eller hvis mappen Downloads ikke mangler fra Mac Dock, af en anden grund, så vil muligvis gerne gendanne det tilbage til dets originale Dock-placering.

Vær ikke bekymret, at få Downloads-ikonet tilbage i Dock på en Mac er super nemt.


Dette er sandsynligvis indlysende og siger selvfølgelig, men hvis din Mac Dock allerede har Downloads-mappen i den, som er standardstatus for Dock'en for at mappen skal inkluderes, vil det ikke gøre noget, hvis du følger disse trin. Men du kan tilføje enhver anden mappe til Dock på denne måde.

Gendan uheld slettet download mappe til dock i Mac OS

Disse trin vil returnere mapperne Downloads til Dock igen i hver version af Mac OS:

  1. Åbn Finder i MacOS
  2. Træk Finder "Go" menuen ned og vælg "Home"
  3. Find mappen "Downloads" i Hjemmekartoteket, klik derefter på og træk på Downloads og slip det til den yderste højre side af Dock (kig efter den svage linje, den skal være på højre side af den, der ligger tæt på Papirkurven)

Det er det, Downloads-mappen mangler ikke længere fra Dock, den er nu tilbage i Mac Dock, hvor den er som standard.

Du kan bruge den samme metode til at returnere andre mapper til Mac Dock, hvis de opstår mangler. Hvis du foretrækker tastaturgenveje, kan du også bruge til at tilføje et emne til Mac Dock med Control + Command + Shift + T tastetryk.

Mens du har download-mappen i Dock, er det meget bekvemt, at der er mange måder at få adgang til Downloads på Mac, herunder flere metoder til at navigere til biblioteket i Finder, ved hjælp af filsøgning, tastaturgenveje og meget mere.

Selvfølgelig er en anden mulighed at nulstille Mac OS Dock til det standard ikonsæt, som også vil indeholde Downloads-mappen, men det fjerner også alle andre Dock-tilpasninger, der er lavet, herunder alle app-arrangementer, så det er mindre end ideelt for de fleste brugere og er virkelig bedst som et fejlfindingstrin.

Hvorfor mangler Downloads-ikonet fra Mac Dock?

Normalt forsvinder ikonet Downloads fra Mac Dock, fordi det ved et uheld blev slettet fra Dock. Dette kan også være forsætligt, men brugerne vil ofte ved et uheld fjerne ikoner fra Dock ved at klikke og trække dem.

Du kan fjerne ethvert ikon fra Mac Dock ved at trække det ud, ligesom du kan bruge ovenstående trin til at tilføje et emne tilbage til Dock på en Mac.

Sjældent forsvinder ikonet Downloads fra Dock på en Mac på grund af et andet problem eller efter en system softwareopdatering. Uanset hvorfor det er væk, er gendannelsen af ​​det slettede Download-ikon til Dock den samme fremgangsmåde som beskrevet ovenfor.