Sådan repareres en opladerport til en LG mobiltelefon

De fleste LC-mobiltelefoner bruger en mini-USB-forbindelsesport til at oplade telefonen. Dette giver dig mulighed for ikke kun at skifte det interne batteri, men også tilslutte enheden til en computer for at uploade datafiler, såsom musik og spil, til telefonen. Hvis opladerporten ikke fungerer korrekt, skal du foretage fejlfinding på mobiltelefonen for at finde ud af, hvad der kan forårsage problemet.

Trin 1

Se over LG-mobiltelefonopladeren. Undersøg om der er tårer eller andre skader på enheden. Hvis du ser nogen, er opladningsproblemet sandsynligvis med opladeren og ikke mobiltelefonen. Udskift opladeren, og kontroller, om telefonen er i stand til at tænde for batteriet igen.

Trin 2

Spray trykluft i mini-USB-porten. Dette uddriver støv og andet snavs, der tilstopper opladeren, hvilket forhindrer den i at oprette forbindelse til opladeren eller USB-kablet.

Trin 3

Fjern batteriet fra mobiltelefonen, lad det være ude i et par minutter, og sæt derefter batteriet tilbage i telefonen. Tænd for enheden, og vent på, at telefonen tændes. Dette udfører en hård nulstilling, der rydder beskadigede oplysninger fra telefonen og retter de fleste softwareproblemer.

Tag din LG-mobiltelefon til din udbyder af trådløse tjenester. Det er muligt, at batteriet er dødt, i hvilket tilfælde du har brug for en udskiftning.