Sådan geninstalleres iPhoto 9

iPhoto 9 er en fotostyringsapplikation, der hjælper dig med at organisere fotos gennem tagging og kategorisering samt levere grundlæggende redigeringsværktøjer til at røre et foto op. Da iPhoto leveres med iLife, skal du holde på installationsdisken, hvis iPhoto skal geninstalleres af en eller anden grund. Som med ethvert program skal du sikkerhedskopiere dine vigtige filer, før du geninstallerer.

Trin 1

Gå til Apple.com. Klik på fanen "Downloads" øverst i browservinduet, og klik på fanen "Alle downloads" i venstre side af skærmen. Klik på "System / Disk Utilities" og klik på fanen "Alfabetisk". Rul ned og klik på "Amnesia 1.1" -linket.

Trin 2

Klik på knappen "Download" for at downloade applikationen. Træk ikonet "Amnesia" til din "Applications" -mappe for at installere softwaren. Klik på "Gå" øverst i din menu, og vælg "Applikationer" i rullemenuen. Dobbeltklik på "Amnesia 1.1" for at køre applikationen. Klik på knappen "Fortsæt", indtil du når licensaftalen, efterfulgt af at klikke på "Enig" og "Fortsæt".

Trin 3

Klik på knappen "Applikationer" øverst i vinduet Amnesia. Rul ned på listen over applikationer, og klik en gang på "iPhoto" for at fremhæve den. Klik på knappen "Marker til fjernelse", efterfulgt af at klikke på knappen "Afinstaller". Klik på knappen "Ja, fjern disse emner", og skriv din systemadministratoradgangskode. Klik på "OK" for at fortsætte.

Indsæt iLife-installationsdisken i dit diskdrev. Følg instruktionerne på skærmen, og vælg "Brugerdefineret installation." Fjern markeringen af ​​alle elementerne undtagen iPhoto, og klik på "Fortsæt".