Eliminer distraktioner på din Mac med SelfControl

Der er ikke noget, der dræber produktiviteten mere end distraktioner, og selvom det er svært at minimere nogle, er der værktøjer til rådighed til at forhindre nogle digitale distraktioner. Sociale netværkssider, e-mail, Twitter, Google News, der er uendelige ting, der kan distrahere dit fokus og spilde din tid, hvis du ikke stopper dem.

SelfControl er et værktøj, der hjælper med at bruge en justerbar forudbestemt tid, det blokkerer adgangen til alle udgående og indgående mail-servere og lader dig også ændre en liste over websteder, der skal blokere. Har en deadline og kan ikke trække væk fra Facebook? Intet problem, indstil hjemmesiden i SelfControl og indstil timeren.

Når SelfControl er startet, kan det ikke fortrydes (selvom du sletter applikationen eller genstart!), Så du er nødt til at udføre opgaven ved hånden. Lidt ekstreme måske, men nogle gange ekstreme distraktion kræver ekstrem intervention ... check det ud, hvis du mener, at dette ville gavne din arbejdsgang.

Udvikler hjem
Download SelfControl nu

Selv med SelfControls-begrænsninger foretrækker jeg det til Freedom-værktøjet, hvilket forhindrer distraktioner ved at afbryde forbindelsen fra internettet. Mange mennesker gør arbejde, der kræver, at de er online, men de skal bare tømme distraktionsbesætningen, og SelfControl gør dette.