Sådan vandtæt coax kabler

Koaksialkabler overfører lyd- og videosignaler fra en modtager til et stykke elektrisk udstyr. Hvis fugt ikke kommer ind i udvendigt monterede koaksialkabler, elimineres korrosion på koaksestikkene og reducerer signalinterferens forårsaget af intern korrosion på kablet. Fugtbarrierer rettet mod tætning af koaksialkabler har tendens til at gå i stykker, når de udsættes for direkte sollys. Beskyttelse af tætningsbarrieren mod UV-lys øger fugemasseens levetid.

Trin 1

Tør koaksialkablet og kabelforbindelserne med en ren klud. Undersøg kablet for slid eller huller, mens du rengør. Marker hver defekt med en malingsmarkør.

Trin 2

Skær et stykke gummikabelforseglingstape 10 inches for hver udvendige kabelforbindelse lang med et saks.

Trin 3

Fjern papirunderlaget fra forseglingstapen. Skub den ene ende af forseglingstapen på kablet ca. 2 inches tilbage fra kabelforbindelsen. Pak forseglingstapen mod forbindelsen, og overlapp båndet 1/4 til 1/2 tomme med hver wrap, mens du holder båndet trukket stramt. Tryk enden af ​​båndet mod kablet på den anden side af kabelforbindelsen.

Trin 4

Pak hver forbindelse som beskrevet. Forsegl hvert markeret hul og slid med en båndlængde, der giver dig mulighed for at dække 3 tommer af kablet, der omgiver kabeldefekten.

Tryk elektrisk tape på koaksialkablet, 1/2 tomme væk fra et af de områder, der indeholder gummitætningstape. Væk det elektriske bånd tæt over forseglingstapen, indtil du dækker forbindelsen plus en ekstra 1/2 tomme. Indpak hvert forseglet tape beskyttet område med det elektriske tape for at beskytte den forseglede forbindelse mod UV-lys.