Sådan integreres en Google Kalender på en Facebook-gruppeside

At få alle dine Facebook-gruppemedlemmer ét sted på samme tid kan tage meget koordination. Hvis du bruger Google Kalender til at organisere din tidsplan, har du måske tænkt på at bruge den sammen med din Facebook-gruppe. Mens Facebook-grupper ikke understøtter en lille Google Kalender lige på siden, kan du integrere et hyperlink til en offentlig Google Kalender samt eksportere begivenheder fra din Facebook-gruppe til selve kalenderen.

Log ind på Google Kalender, udvid menuen "Mine kalendere" i venstre sidepanel og klik på "Tilføj". Giv din nye kalender et navn, der svarer til det i din Facebook-gruppe - for eksempel "Facebook-kalender". Marker afkrydsningsfeltet "Gør denne kalender offentlig", og klik på "Opret kalender."

Klik på den lille trekant ved siden af ​​Facebook-kalenderen i menuen "Mine kalendere". Vælg "Kalenderindstillinger." Rul ned på siden Kalenderindstillinger, indtil du ser afsnittet "Kalenderadresse". Klik på "HTML" -knappen. En popup-dialogboks vises; kopier hele URL'en i dialogboksen.

Log ind på din Facebook-konto, og gå til din gruppeside. Klik på fanen "Link" under gruppetitlen. Indsæt URL'en fra trin 2 i tekstfeltet, og klik på "Vedhæft." Skriv en kort beskrivelse i feltet "Sig noget om dette link", og klik derefter på "Del". Et link til din offentlige Google Kalender er lagt ud på din Facebook-gruppeside; ved at klikke på linket åbnes kalenderen i en ny browserfane.

Klik på en kommende begivenhed på din Facebook-gruppeside. Klik på linket "Eksporter" nederst på begivenhedssiden. En popup-dialogboks vises. Vælg "Send e-mail til (din Google-konto) @ gmail.com." Klik på "OK".

Åbn Facebook-e-mailen i Gmail, og klik på linket "Føj til kalender". Din Google Kalender åbnes i en separat browserfane.

Vælg din Facebook-kalender i rullemenuen "Kalender" i den nye begivenhedsbeskrivelse. Klik på "Gem". Din Facebook-begivenhed er nu blevet føjet til din offentlige Google Kalender.