Sådan får du adgang til webmail med HostGator

HostGator inkluderer et ubegrænset antal webbaserede e-mail-konti med hver af sine tre hostingplaner. Webbaseret e-mail eller webmail-konti kræver en internetforbindelse og en webbrowser for at få adgang til kontoen og læse eller komponere e-mails. Selvom HostGator-webmail er en proprietær tjeneste, fungerer den stort set det samme som gratis webmailudbydere som Gmail og Yahoo Mail.

Read-Mail-indstillinger

Under kontoopsætning vælger du et af de tre webmailprogrammer, som HostGator understøtter til læsning og komponering af meddelelser. Af tre valg - Horde, SquirrelMail og RoundCube - anbefaler HostGator SquirrelMail som det mest pålidelige og brugervenlige program. To hovedårsager er, at SquirrelMail-grænsefladen ligner standard e-mail-programmer, og at programmet ikke bruger store mængder grafik, så sideindlæsningen er hurtigere end enten Horde eller RoundCube.

HostGator cPanel-mulighed

Du kan få adgang til dine e-mail-konti fra sektionen Mail i HostGator cPanel-dashboardet eller fra din webbrowser. Hvis du bruger cPanel-indstillingen, skal du klikke på ikonet "E-mail-konti" og rulle ned til "Aktuelle konti." Find og klik på globusikonet ud for den webmail-konto, du vil åbne. Indtast din adgangskode, og klik på login-knappen. Når du er inde, skal du klikke på ikonet, der svarer til den læse-mail-indstilling, du valgte under kontoopsætning for at få adgang til din webmail-konto.

Direkte adgang til webmail

Du kan få adgang til afsnittet "E-mail-konti" i HostGator cPanel direkte fra din browser. To tilgængelige metoder fungerer enten for et primært domæne eller for ethvert underdomæne, der er knyttet til en webmail-konto. For den første mulighed skal du skrive “www.yourdomain name.com/webmail” i browseren. For den anden mulighed skal du få adgang til webmail ved at gå gennem cPanels standardwebmail-port 2095. Indtastning af "www.yourdomainname.com:2095" opretter en ukrypteret forbindelse til din webmail-konto.

Sikker adgang til webmail

Fordelene ved at få adgang til webmail ved hjælp af cPanels krypterede webmailport 2096 er, at du ikke først skal have adgang til HostGator eller cPanel-dashboardet, og at forbindelsen ikke overfører dit brugernavn og din adgangskode i almindelig tekst over Internettet. Indtast enten “www.yourdomainname.com:2096/horde/index.php” eller “www.yourdomainname.com:2096/3rdparty/squirrelmail or roundcube / index.php” i din webbrowser for at få adgang til din webmail-konto via en sikker forbindelse .