Sådan oprettes en Linksys-router som en trådløs repeater

I stedet for at smide eller gemme din gamle Linksys-router skal du konfigurere den som en switch, også kendt som en repeater. Dermed har du muligheden for at hard-wire syv computere til dit netværk, og du fordobler effektivt størrelsen på dit trådløse netværk. Efter at have foretaget et par ændringer i routerens grundlæggende input / output-system eller BIOS-indstillinger via den grafiske brugergrænseflade, er du i gang med et meget kraftigt netværk.

Trin 1

Master nulstil Linksys-routeren for at undgå komplikationer ved tidligere BIOS-indstillingsændringer som filtrering, bridging eller servicesæt-id eller SSID, transmission. For at afslutte nulstillingen skal du slutte routeren til en strømkilde og placere en nål i nulstillingshullet på bagsiden af ​​routeren. Hold stiften på plads, indtil lysene blinker. Dette nulstiller ikke kun routerens BIOS, men det nulstiller også brugernavnet og adgangskoden til administration af brugergrænsefladen.

Trin 2

Forbind routeren til din computer ved at slutte et Ethernet-kabel til LAN-porten på bagsiden af ​​routeren. Sæt den anden ende af Ethernet-kablet i Ethernet-porten på bagsiden af ​​computeren.

Trin 3

Indtast 192.168.1.1 i en webbrowsers adresselinje, og tryk på "Enter" på dit tastatur. Når godkendelsesfeltet dukker op, skal du indtaste "admin" i feltet for brugernavn og adgangskode og trykke på "Enter" på tastaturet. Hvis standardoplysningerne ikke virker, skal du udelade adgangskoden og prøve igen. Nogle Linksys-routere bruger standardadgangskoden, og andre gør det ikke.

Trin 4

Gå til siden "Grundlæggende opsætning" og deaktiver den dynamiske værtskonfigurationsprotokol eller DHCP-server. Dette forhindrer routeren i at "dirigere" IP-adresser til udstyret på netværket. Da denne opgave overlades til hovedrouteren på netværket, skal du slå den fra på denne router for at undgå forbindelsesproblemer.

Trin 5

Skift den lokale IP-adresse til noget andet end den aktuelle adresse, hvis hovedrouteren på dit netværk også er en Linksys-router, eller hvis den har den samme IP-adresse. Hvis begge routere f.eks. Er Linksys, skal du ændre IP-adressen fra 192.168.1.1 til 192.168.1.2. Hvert udstyr skal have en unik IP-adresse for at undgå netværkskonflikter.

Trin 6

Klik på "Trådløs" og skift SSID, så det matcher netværksnavnet på din hovedrouter. Derfor, hvis du navngav dit netværk SSID på din hovedrouter til "eHow-regler", skal du ændre SSID på denne router til "eHow-regler."

Trin 7

Klik på "Trådløs sikkerhed" og skift adgangskoden, så den svarer til den adgangskode, der bruges på hovedrouteren. Hvis du ikke beskytter dit netværk, skal du springe dette trin over.

Trin 8

Klik på "Opdater indstillinger" for at gemme BIOS-ændringer i routeren.

Frakobl Ethernet-kablet fra routeren og computeren. Sæt Ethernet-kablet i LAN-port nummer et, der er placeret på bagsiden af ​​hovedrouteren. Sæt den anden ende i WAN-porten på de Linksys, du konverterede til en repeater.