Sådan overføres musik til en telefon ved hjælp af et USB-kabel

Overfør musik fra din computer til en mobiltelefon ved hjælp af et USB-kabel. Pc'er behandler ofte mobiltelefoner som en ekstern harddisk og giver brugerne mulighed for at tilføje kompatible musikfiler til undermapper på telefonen. Tilføj kun musikfiltyper, som din telefon understøtter. De fleste telefoner understøtter MP3-filer, mens andre også rummer WAV-, WMA-, OGG- og FLAC-filer. MP3-filer er blandt de mest populære og kan normalt afspilles på de fleste enheder. De tager også mindre hukommelse på telefonen, hvilket gør dem til et mere ønskeligt valg end WAV-filer, som er blandt de største filtyper.

Trin 1

Tænd mobiltelefonen, og slut den til computeren med USB-kablet. Brug kun kabler, der er kompatible med mobiltelefonen, da USB-porte i mobiltelefoner normalt er mindre end computer-USB-porte.

Trin 2

Åbn Windows Stifinder, og naviger til brevdrevet, der indeholder mobiltelefonens indhold. Hvis computeren automatisk genkender telefonen, ser du muligvis en dialogboks i vinduet, der spørger, om du vil se filerne. Klik på "OK" for at åbne mappen.

Trin 3

Naviger til de filer, du vil overføre ved hjælp af et nyt Windows Stifinder-vindue.

Trin 4

Opret en ny mappe til musikfilerne i mobiltelefonen. Nogle telefoner leveres med "Min musik" -mapper indbygget eller har udpegede områder til bruger tilføjet data.

Trin 5

Træk og slip musikfiler fra computerens musikmappe til mobiltelefonens musikmappe. Opret undermapper til kunstnere, album og sange, hvis det ønskes. Vent til alle filer overføres fuldstændigt.

Frakobl USB-kablet fra mobiltelefonen og computeren. Hvis du ser en grøn "Sikker fjernelse af hardware" -knap i værktøjsbakken i nederste højre hjørne af skærmen, skal du højreklikke på den og vælge "Sikker fjernelse af hardware sikkert." Bekræft denne handling, og tag kablet ud, når du bliver bedt om det.