Sådan spores en mobiltelefon-SMS

Short Message Service eller SMS er tekstkomponenten i mobiltelefoner. SMS-beskeder er begrænset til kun 160 tegn, og langt størstedelen af ​​dem er mobil-til-mobil. Tekstbeskeder, der sendes mobil-til-mobil, indeholder næsten altid "metadata", der viser telefonnummeret, hvorfra de stammer. Hvis din mobiltelefon ikke viser disse oplysninger, når du ser en tekstbesked, skal du kontakte din telefons producent eller operatør for at undersøge, hvordan du får vist disse oplysninger.

Trin 1

Saml afsenderens telefonnummer fra din mobiltelefon. På de fleste mobiltelefoner er disse oplysninger tydeligt synlige, mens du ser tekstbeskeden.

Trin 2

Indtast telefonnummeret i Google. Dette er en fantastisk måde at lave et rudimentært spor af et telefonnummer på. Hvis det pågældende nummer nogensinde er blevet offentliggjort på internettet eller er relateret til en virksomhed, vil du afdække disse oplysninger.

Trin 3

Foretag en databasesøgning efter telefonnummeret. Der er mange gratis databaseopslagstjenester på Internettet, såsom Zabasearch.com.

Udfør en søgning i en database med offentlige poster. Disse rapporter er normalt mere nøjagtige og detaljerede, men vil koste dig nogle penge til rapporten. Eksempler på disse tjenester er Accurint, US Search og LexisNexis.