Sådan rengøres linsen på en Nintendo Gamecube

Elementer, du har brug for

  • Fnugfri klud

  • Linserengøringsopløsning

Selvom Nintendo GameCube fortsætter sit 10. år og er blevet erstattet af den nyere Wii-konsol, er konsollen stadig sjovt at fyre op en gang imellem. Og hvis du har en omfattende GameCube-spilkollektion, er det bestemt værd at holde dit gamle system rundt. Som med enhver ældningskonsol er det dog vigtigt at holde diskens læselinse i god form for at bevare levetiden på din konsol.

Åbn toppen af ​​din GameCube ved at trykke på den grå "Åbn" -knap. Vent på, at bakkedækslet dukker helt op.

Tag fat i en fnugfri klud (f.eks. Et briller eller en elektronikspecifik rengøringsdug), og giv linsen en tør gnidning. Brug ikke vand eller opløsning, da formålet med dette trin simpelthen er at fjerne overfladestøv.

Dup nogle linserensere (dette findes i de fleste elektronikforretninger) på din fnugfri klud og gnid derefter forsigtigt overfladen på linsen. Det er vigtigt ikke at bruge meget pres, da GameCube-linse er delikat, og for meget tryk bryder linsen og gør dit system ubrugeligt.

Brug en tør sektion af din klud til at gnide overskydende fugt væk. Din linse skal være tør og støvfri, når denne proces er afsluttet. Al fugt, der er tilbage, kan få linsen til at læse forkert, så det er vigtigt at sikre, at linsen er helt tør, inden du lukker låget.

Advarsler

Brug ikke Q-Tips til at rengøre din GameCube-linse. Selvom du måske hører råd om det modsatte, er Q-Tips lavet af løs bomuld, som let kan bryde fra hinanden og sætte sig mellem de små sprækker i din GameCube-konsol. Q-Tips rører også op støv i stedet for at absorbere det, og bomuld kan beskadige GameCube's følsomme linse.