Sådan programmeres Hyundai Sonata Remote 2006

Hyundai Sonata er udstyret med en nøglefri fjernbetjening med nøglefob, der giver dig mulighed for at låse op for dine døre og bagagerum på afstand, bare ved at trykke på en knap. Lejlighedsvis bliver du nødt til at omprogrammere fjernbetjeningen for at synkronisere signalet til din bils senderenhed. Omprogrammering kan være nødvendig, hvis fjernbetjeningens batteri slukkes, eller hvis fjernbetjeningen ikke fungerer. Heldigvis er det ret simpelt at omprogrammere din Hyundai Sonatas nøglefri fjernbetjening.

Trin 1

Sid inde i din Sonata, mens du holder din fjernbetjeningstast i din hånd. Luk døren bag dig.

Trin 2

Sæt Sonatas nøgle i tændingen, og drej den derefter til "tændt" position, men start ikke motoren. Tryk på "Lås" på fjernbetjeningen, og drej derefter nøglen tilbage til "fra" -positionen ..

Trin 3

Gentag trin to yderligere tre gange. Sørg for at lade nøglen være i "til" position, når du er færdig med den sidste gentagelse.

Trin 4

Tryk på "Lås" på fjernbetjeningen, mens du venter på, at bildørslåsen cykler. Du hører en klirrende lyd fra alle døre på én gang. Denne lyd betyder, at bilen har initialiseret programmeringssekvensen.

Tryk på "Lås" -knappen igen inden for fem sekunder efter udførelse af trin 4.