De 3 bedste steder at sælge din brugte iPhone

Med en ny iPhone lige rundt om hjørnet vil mange af os se på at sælge vores nuværende modeller for at opgradere til de nyeste og største. Hvis du er i samme båd, eller du bare vil sælge din iPhone af en anden grund, er der tre særdeles gode steder at gøre: Amazon, Apple og Craigslist. Vi diskuterer hver og hvorfor nogle muligheder kan være bedre end den anden for dig.

1: Amazon

For top dollar er Amazon hvor den er hos. IPhone 4S henter op til $ 500, og selv iPhone 4 16GB-modellen vil få en heftig $ 270 gennem Amazon's trade-in service. Det eneste potentielle forbehold med Amazons indbyderprogram er du ender med værdien i Amazon-butikskredit, hvilket kan være godt eller dårligt, afhængigt af hvor ofte du handler hos Amazon.

  • Tjek Amazonas handelsprogram

2: Apple Trade-In

Apple accepterer inkasso gennem deres genbrugsprogram, og i retur får du et Apple gavekort. Hvis du ønsker at købe en ny Apple-produkt, er dette uden tvivl den mest bekvemme løsning, men Apple betaler ganske lidt mindre end Amazon, og du får mere penge ved at smide det på Craigslist. Nogle gange betaler du for bekvemmelighed selv, og Apple gør det meget nemt, så der er noget at sige om det.

  • Tjek Apples Genbrugsprogram

3: Craigslist

For at få den mest kolde hårde kontanter til din iPhone er det svært at slå Craigslist. Sikker på, at der er mange dæksparkere, og du får nogle uønskede e-mails, mens du sorterer gennem købere, men der er ingen bedre måde at få øjeblikkelige penge end Craigslist. Priserne på brugte iPhones varierer på Craigslist efter region og efter model nummer, din bedste chance er at søge efter den telefon, du gerne vil sælge i dit område og pris det i overensstemmelse hermed. Hvis du ønsker at sælge det hurtigere, pris lidt lavere end alle andre, og det går hurtigt. I enhver større by skal du være i stand til at få kontanter inden for samme dag, hvor du udsender annoncen. Bare husk at mødes på et offentligt sted som en Starbucks for at undgå eventuelle mulige situationer.

  • Spring over til Craigslist

Andre salgs muligheder

Der er også eBay, men priserne har en tendens til at være lavere, efter at du har indbetalt gebyrer, BestBuy har et handelsprogram, men det er heller ikke for generøst, og både Verizon og AT & T vil give dig penge til en brugt iPhone, men ligesom andre de don Jeg betaler dig meget. Brug af disse andre tjenester er helt rimeligt, og mange er meget praktiske, især hvis du er på vej til en af ​​butikkerne, alligevel, forvent ikke at få den bedste værdi gennem dem.

Vente! Forøg værdien af ​​din iPhone ved at låse op

Før du sælger, skal du kontrollere, om din iPhone er berettiget til en oplåsning via AT & T eller din mobiloperatør, og i så fald skal du låse enheden op, før du sætter den på markedet. Unlocked iPhones kommandoen en præmie på Craigslist og eBay, fordi de kan strejfe over på ethvert andet kompatibelt GSM-netværk ved blot at poppe i et nyt SIM-kort, hvilket gør dem mere værdifulde på det internationale marked og til alle, der rejser ofte. Du kan nemt tilføje $ 100 eller mere til værdien af ​​en iPhone ved at låse den op, og det kan ske inden for få minutter ved at indsætte en unlock-anmodning med AT & T's web-tech support.

Har vi savnet andre værdifulde muligheder for at sælge din iPhone? Lad os vide i kommentarerne.