Sådan overføres video fra et Panasonic videokamera 3CCD til en computer

Panasonic 3CCD-serien er en række high-definition videokameraer med et specielt tredobbelt linsesystem, der forbedrer farvekvaliteten på den optagede video. De digitale optagelser på videokameraet kan overføres hurtigt til en computer til langvarig lagring og redigering ved hjælp af en USB- eller IEEE1394-forbindelse (også kendt som Firewire). Panasonic-videokameraer leveres med software på en cd-rom, der først skal installeres på computeren, så den kan kommunikere med videokameraet.

Trin 1

Læg cd'en med camcordersoftwaren i computerens mediebakke, og luk. CD'en begynder at afspilles automatisk.

Trin 2

Klik på promptknapperne på skærmen for at installere softwaren, og genstart derefter computeren.

Trin 3

Tilslut et dataoverførselskabel fra porten på siden af ​​videokameraet til en ledig port på computeren. Hvis computeren har en IEEE1394-port (Firewire), skal du bruge et Firewire-kabel til hurtigere overførsler. Brug USB-kablet, hvis computeren ikke har en Firewire-port. Panasonic-videokameraet er udstyret med begge typer forbindelsesporte.

Trin 4

Klik på fanen "File" i venstre side af softwareskærmen, når Panasonic-softwaren starter automatisk på computeren. Softwaren starter, når computeren registrerer videokameraets forbindelse.

Trin 5

Gennemgå de videofiler, der er gemt på videokameraet for at identificere videoer, der kan overføres til computeren. Ved at trykke og holde "Ctrl" (Control) -tasten nede på computeren, mens du klikker en gang på hver videofil, er det muligt at overføre mere end en video på én gang.

Klik på knappen "Start overførsel" på computerskærmen for at downloade de valgte videoer fra videokameraet.