Vis billeddimensioner i Mac OS X Finder Windows & Desktop

Standardindstillingen i Mac OS X Finder er at vise ingen filoplysninger, men du kan nemt indstille Finder, Windows og skrivebordet til at vise billeddimensioner gennem en indstilling i Visningsindstillinger. I grund og grund ser du den komplette opløsning af et billede fremhævet i blåt under filnavnet, hvilket er meget nyttigt for Mac-brugere, der gør meget billedarbejde og redigering.

Sådan aktiverer du denne fantastiske funktion og viser billedfilens mål lige fra Mac Finder.

Sådan gøres billedopløsning og dimensioner synlige under filnavne i Mac Finder

  1. Hit kommando + J eller træk menuen Vis og vælg "Vis visningsindstillinger"
  2. Marker afkrydsningsfeltet ud for "Vis vareinformation"
  3. Valgfrit: Hvis du vil have indstillingen til alle Finder-vinduer og mapper, skal du klikke på knappen "Brug som standard" nederst, hvilket gør det muligt for alle mapper at vise billedoplysningerne. Ellers er denne indstilling kun mappe specifik.

Du vil bemærke, at billeder straks vil vise deres dimensioner. Som en bivirkning vil andre Finder-objekter også vise oplysninger som elementantal og filstørrelse. Her er, hvad visningsindstillingen ser ud som omskiftet, og billedopløsningen vises under et par prøvefiler i Finder:

For at se billeddimensionerne under et filnavn skal du se filerne i "Ikon" visning af Finder. Enhver anden visning vil ikke vise billeddimensionen eller filoplysningerne under filnavnet. Dette er begrænset til ikonformatet kun på grund af størrelsesbegrænsninger, der kan ændre sig i en fremtidig version af OS X. Husk det, fordi hvis du aktiver indstillingen "Vis vareinfo" og ikke se billedopløsningen under et billede, skal du bare skifte tilbage til Mac Finderens "Ikon" -visning for at gøre det synligt.

Dette virker i alle versioner af OS X fra de tidligste gengivelser gennem Mavericks, så du finder det understøttet, uanset hvilken udgivelse du bruger.