De 5 faser af iOS Marketing og App Development

Hvis du tænker på at frigive en iOS-app, ved du sikkert allerede, at iOS-udviklingsomkostningerne er ret høje, så du vil være sikker på, at du får mest muligt ud af pengene.

Med det i tankerne er der en detaljeret og yderst hjælpsom iOS-udvikling og marketing checkliste fra den erfarne udvikler MindJuice. Det er fokuseret stærkt på markedsføring og berører de fem store faser af udviklings- og udgivelsesprocessen, der er relevant for enhver app-udvikler. Disse er:

  • Designfase - ting, du skal medtage i din app fra starten, herunder sociale medier, evnen til at få direkte feedback osv
  • Implementeringsfase - Hold en udviklingsblog og organiser beta-testere
  • Test og pre-launch fase - setup Ad hoc installationer til nem betatestning, kontakt review sites for hurtig adgang til din app osv.
  • Startfase - Vælg en app kategori, lav et godt ikon, raffinerer app beskrivelse og pluk gode skærmbilleder, har en app webside, engagere brugerfora og app anmeldelse websteder, sende pressemeddelelser og skabe video demoer
  • Post Launch Phase - holde øje med, hvordan tingene går, dette er et igangværende arbejde

Du kan læse hele den omfattende liste på MindJuices blog.

Hvis du bemærker, er der et nøgleelement, som understreger hver fase, og det er engagement med brugere fra det oprindelige design til produktlanceringen. Nogle af de mere succesrige apps (Angry Birds, Instapaper osv.) Har også nogle af de mere aktive udviklere i sociale medier, og det er ikke tilfældigt - udviklere skal dyrke deres brugerbase og reagere på brugernes feedback.

Mens denne liste er specifikt rettet mod iOS og iTunes App Store, er der ingen grund til, at du ikke kunne anvende de samme principper til Mac-software og Mac App Store. Uanset om du er en aktiv udvikler eller bare inspirerende at være, er det værd at se.