Sådan kopieres en cd som et spor

Huller, der er indsat mellem spor af en CD eller MP3-afspiller, kan mindske virkningen af ​​en blandet CD - i stedet for at spor flyder ind i hinanden, er der en pause på 1 til 2 sekunder. Ved at rippe en cd som et enkelt spor kan du nyde sømløse overgange mellem albumspor. Og alt hvad der kræves for at rippe en cd som et spor, er et cd-rippeværktøj med de rigtige funktioner.

FreeRip

Trin 1

Installer en kopi af FreeRip, og start derefter værktøjet. Indsæt den lyd-cd, som du vil rippe, i din computers cd / dvd-rom-drev.

Trin 2

Klik på overskriften "Rip" øverst i FreeRip-værktøjet, og vælg "Multi Track Ripping" i rullemenuen, der vises.

Klik på listen i menuen "Outputformat" i menuen Multi Track Recording for at indstille filtypen, som dit spor gemmes som. Klik på knappen "Rip" for at kopiere din CD som et kontinuerligt spor.

iTunes

Trin 1

Brug iTunes til at rippe din cd. Start iTunes, og indsæt derefter cd'en i din computers cd / dvd-rom-drev.

Trin 2

Klik på overskriften "Advance", og vælg derefter "Join CD Tracks" i rullemenuen, der vises.

Klik på "Importer cd" for at begynde at rippe cd'en.

Audiograbber

Trin 1

Start AudioGrabber, og indsæt derefter en cd i din computers cd / dvd-rom-drev.

Trin 2

Højreklik på det sidste nummer på listen i AudioGrabber, og vælg derefter "Egenskaber" i rullemenuen. Kopier posten i feltet "Sidste" under overskriften "Sektor".

Trin 3

Højreklik på det første spor på listen, og åbn menuen "Egenskaber". Indsæt de data, du kopierede fra det sidste spor i feltet "Sidste" i det første spor i menuen "Egenskaber".

Fjern markeringen i alle felterne ved siden af ​​sporene, forvent at boksen ved siden af ​​spor 1 skal være markeret. Klik på "Grab" -knappen for at rive sporene.