Sådan ændres baggrunden i et foto med Paint.NET

Hvis du er amatørfotograf eller grafiker, håber du muligvis at bruge din computer til at tilpasse og forbedre dine billeder. Paint.NET er et freeware grafikredigeringsprogram, der giver dig mulighed for at manipulere fotos og andre billedfiler på interessante måder. Du kan bruge værktøjerne i Paint.NET til at erstatte baggrunden på et af dine egne fotos med et nyt baggrundsbillede fra en anden kilde.

Trin 1

Åbn Paint.NET, og vælg "Åbn" i menuen "Filer". Find det foto, du vil redigere, fremhæv det, og klik på "OK".

Trin 2

Klik på viskelæderværktøjet fra paletten "Værktøjer". Slet baggrunden for dit foto. Juster størrelsen på viskelæderet ved at klikke og holde på viskelæderikonet og trække i størrelsesvælgeren.

Trin 3

Klik på menuen "Lag" og vælg "Ny". Find vinduet "Lag" nederst til højre på hovedapplikationsskærmen, og træk det nye lag under laget, der indeholder dit foto.

Trin 4

Find billedet på din harddisk eller online, der indeholder den baggrund, du vil bruge som erstatning for det originale foto. Brug kommandoen "CTRL + C" til at kopiere billedet.

Gå tilbage til Paint.NET-applikationen, og fremhæv det tomme lag, du trak under laget med billedet. Brug kommandoen "CTRL + V" til at indsætte baggrundsbilledet bag det originale foto. Klik på markørværktøjet i paletten "Værktøjer" for at trække baggrundsbilledet til den rigtige placering på dit lærred. Brug menuen "File" til at "gemme" det nye billede, når baggrunden er i den korrekte position.