Sådan oprettes en kalender i SharePoint 2007

Du kan bruge en kalender i SharePoint 2007 til at annoncere, spore og planlægge teambegivenheder. Oprettelse af en kalender giver dig mulighed for at kontrollere de oplysninger, der er knyttet til sociale begivenheder og holdmøder, så alle deltagere ved, hvad de skal gøre, eller eventuelle deadlines, der er knyttet til begivenheden. SharePoint 2007 gør det nemt at oprette en kalender og holde den opdateret, men for at oprette en skal du have administrator-, ejer- eller designerrettigheder i SharePoint.

Trin 1

Gå til siden "Alt webstedsindhold" i SharePoint 2007.

Trin 2

Klik på "Vis alt webstedsindhold." Klik derefter på "Opret".

Trin 3

Klik på "Kalender" under overskriften "Sporing".

Trin 4

Skriv et navn til kalenderen i tekstfeltet "Navn". Du kan ikke springe dette trin over; det er nødvendigt at fortsætte med at oprette kalenderen. Giv kalenderen et meningsfuldt navn: Navngivning af det som "Kalender 1" kan blive forvirrende, når du tilføjer andre kalendere. "Team Meetings" eller "Blue Team Calendar" er eksempler på nyttige navne.

Trin 5

Indtast en beskrivelse af kalenderen. Dette er ikke påkrævet, men det kan være nyttigt, når du har mere end en kalender på dit SharePoint-websted. Det giver brugerne flere oplysninger om, hvad kalenderen bruges til.

Trin 6

Klik på "Ja" i afsnittet "Navigation", hvis du vil have et link til kalenderen vist i menuen "Hurtig start" i menulinjen.

Trin 7

Klik på "Ja" i afsnittet "E-mail", hvis du vil gøre funktionen tilgængelig for brugerne til at e-maile dig for at føje begivenheder til kalenderen.

Klik på "Opret" for at oprette din kalender i SharePoint 2007 og begynde at tilføje begivenheder til den.