Indstil og brug tilpassede SMS-teksttoner til iPhone

Opdatering: iPhone-teksttonen kan ændres til noget efter iOS 5.

Træt af at høre den samme SMS besked tone på din iPhone, på trods af, hvem den indgående SMS kommer fra? Vil du gerne indstille en brugerdefineret SMS-tone til individuelle kontakter? I begge tilfælde vil du være begejstret for at lære, at du kan gøre begge disse med de nyere iPhone iOS-opdateringer.

Sådan indstilles en brugerdefineret teksttone til en bestemt kontaktperson:

  • Gå ind i kontakten og tryk på 'Rediger'
  • Se under ringetone, du vil se "teksttone", tryk på det
  • Vælg den nye lyd, der skal afspilles for brugerens sms-tone, den kan justeres fra standard-tretonen til andre advarselstoner

Jeg bruger brugerdefinerede ringetoner hele tiden til kontakter, så det er en god funktion at kunne indstille en brugerdefineret teksttone. Der er endnu ikke noget ord om, hvorvidt du vil kunne lave dine egne brugerdefinerede teksttoner, som du kan med specialfremstillede ringetoner, men hvis jeg skulle gætte, ville jeg sige, at de sandsynligvis vil spille den samme .m4r filetype, der foreslår oprettelsen af ​​unikke toner, er en mulighed.

Dette kræver, at iOS 4 eller nyere ændrer teksttonen, og iOS 5 eller nyere understøtter indstilling af teksttonen til brugerdefinerede toner.