Sådan synkroniseres min telefon til Gmail

Gmail er en gratis webmailtjeneste, du kan konfigurere til at synkronisere med din mobilenhed. De fleste mobiltelefonudbydere tilbyder en tjeneste, du kan bruge til at modtage Gmail på din telefon, og andre giver desuden mulighed for at synkronisere din mobiltelefonbeskedindbakke med din Gmail-indbakke. Download det nødvendige program til din telefon, eller brug POP-funktioner til at begynde synkronisering, og aktiver en dataplan, der giver dig mulighed for effektivt at sende og modtage e-mail-beskeder.

Trin 1

Brug en computer til at oprette en Gmail-konto, hvis du ikke har en i øjeblikket.

Trin 2

Få adgang til e-mail-funktionen på din mobiltelefon eller smartphone, som normalt findes i din hovedmenu under "Beskeder" eller "E-mail". Download ethvert nødvendigt mobilt e-mail-program, f.eks. Et generelt e-mail-program eller et specifikt bestemt til Gmail. Vælg en dataplan, der afspejler dit estimerede forbrug, og accepter det månedlige adgangsgebyr for funktionen.

Trin 3

Aktivér en automatisk synkronisering til Gmail, hvis din e-mail-applikation og mobilenhed tillader det, såsom en Verizon Wireless iPhone eller Android-smartphone. Tryk på "Mail" og "Gmail" på iPhone, eller start en synkronisering via en Droid-telefon ved at åbne "Mine konti", vælge "Tilføj konti" og vælge Gmail-ikonet. Følg vejledningen for at logge ind på din Gmail-konto.

Trin 4

Brug en POP-applikation via e-mail (Post Office Protocol) som et alternativ til Gmail-applikationer på din telefon. Synkroniser med din Gmail-konto ved at udfylde feltet Værtsnavn under Server for indgående mail som pop.gmail.com og smtp.gmail.com under Server for udgående post (SMTP). Indtast dit navn, din fulde e-mail-adresse og adgangskode for at begynde at synkronisere Gmail-e-mails direkte til din mobilenhed.

Send en test-e-mail til din Gmail-konto, og kontroller, at den synkroniseres med din telefon.