Sådan opretter du dit eget nekrologkort

Elementer, du har brug for

  • Computer

  • Fotos

  • Papir

Begravelsescentre tilbyder nekrologkorttjenester, men hvis du gerne vil have fuldstændig kontrol over, hvordan dit nekrologkort ser ud og siger, skal du oprette din egen ved hjælp af en kortskabelon, du kan finde online. Der er tusindvis af kortskabeloner online, så du bør ikke have problemer med at finde en, der passer dig. Det meste af din tid vil blive brugt på at komponere din egen nekrolog, hvilket kan være svært for dem, der er ubehagelige med udsigten til døden.

Naviger til et websted, der indeholder kortskabeloner, og download en skabelon. Dette valg er dit, men overvej, hvor meget plads det indre af kortet giver plads til skrevet tekst. Din nekrolog kan være ret lang, så du vil sikre dig, at der er plads nok. Hvis du vil medtage fotos i dit nekrologkort, skal du overveje, hvor på kortet du kan placere disse fotos. Tre websteder, der tilbyder kortskabeloner, er Microsoft Office, Hoover Web Design og Southworth.

Vælg de fotos, du vil medtage i nekrologkortet, og placer dem i skabelonen. Et billede af dig selv foran på kortet er et godt designvalg. Placer andre fotos på hele kortet, men brug ikke for mange, da du skal spare plads til din skriftlige nekrolog.

Opret overskrifter og billedtekster inden for nekrologkortet. På forsiden skal du medtage dit navn med store bogstaver, og oprette et overskrift til din nekrolog i det indre. I stedet for at mærke det til den noget morose "Nekrolog", kan du bruge en overskrift som "Et liv, der er godt levet" eller "Kun begyndelsen." Billedteksterne til dine fotos skal være kortfattede, men de skal forklare, hvad du og, hvis relevant, de andre mennesker på billederne laver.

Skriv din nekrolog inden for kortet. Før du begynder, skal du oprette en oversigt over, hvad du gerne vil medtage. Vil du have nekrologen til at være en kronologisk oversigt over dit liv, eller vil du kun fremhæve nogle få vigtige aspekter? Har du specifikke beskeder, du skal sende til din familie og venner?

Udskriv kortet på et tungt papir. En tung bestand giver kortet et professionelt udseende, og det minimerer chancerne for, at det bliver revet eller beskadiget.

Giv nekrologkortet til et familiemedlem eller en ven til korrekturlæsning, når du er færdig med det. Spørg dem, hvis de er enige i dine designvalg, og om der er nogen stavefejl, grammatiske eller faktiske fejl på kortet.