Sådan installeres en antennemast

En antennemast bruges til at hæve og sikre en antenne et højere sted for at forbedre antennens evne til at modtage signaler. En af de mest almindelige måder at installere en antennemast på er at bruge vægbeslag, der fastgøres til siden af ​​dit hjem og fastgør masten i lodret position. Antennemaster kommer også i forskellige længder med teleskopisk evne til at gøre det lettere at hæve og sænke antennen.

Trin 1

Find et område til montering af antennen tæt på tv'et.

Trin 2

Mål op fra jorden og marker 8 fod på siden af ​​væggen. Hold et beslag over dette mærke, og brug kridt til at markere, hvor monteringshullerne er op ad væggen. Bor et 1/4-tommer pilothul til hvert monteringshul. Sæt en skrue i hvert hul, og stram beslaget til væggen. Brug et træbor til en udvendig trævæg eller et murbor til en mur af mursten eller blok.

Trin 3

Mål 4 fod ned fra øverste beslag og sæt et mærke. Bind loddobben i midten af ​​topbeslaget. Stil midten af ​​det andet beslag med loddobben, og brug kridt til at markere monteringshullerne på væggen. Dette vil sikre, at masten er perfekt lodret, når du gennemfører projektet.

Trin 4

Bor et 1/4-tommer pilothul ved hvert mærke til det andet beslag. Sæt en skrue i hvert hul i den anden beslag, og stram den til væggen ved hjælp af skruetrækkeren.

Trin 5

Løft antennemasten til lodret position. Skub masten ind i enden af ​​hver af beslagene. Brug skruetrækkeren til at stramme de forudinstallerede klemmer på enderne af beslagene for at fastgøre masten på plads. Sørg for, at hver skrue på klemmerne og vægbeslagene sidder tæt.

Følg producentens retningslinjer for netop din modelantenne om, hvordan du fastgør antennen korrekt til masten.