iTunes 12.1.2 Udgivet til Mac OS X og Windows med forbedringer

Apple har udgivet en opdatering til iTunes, versioned som iTunes 12.1.2. Den lille opdatering er tilgængelig nu til Mac OS X og Windows, indeholder forskellige forbedringer til mediehåndteringsprogrammet, der grundlæggende er afgørende for brugere af iPhone, iPad og iPod touch. Denne opdatering er særlig vigtig for Mac, da den gør det muligt at synkronisere fotos mellem iTunes og den nye Fotos-app i OS X.

Den nemmeste måde at opdatere iTunes på 12.1.2 på Mac'en er via Software Update-mekanismen, der er tilgængelig via Apple-menuen> App Store> Opdateringer-fanen i OS X. Downloaden fra eksisterende versioner af iTunes er omkring 100 MB og skal installeres hurtigt uden hændelse.

Du kan også finde opdateringen tilgængelig, næste gang du genstarter iTunes-programmet i enten Mac OS X eller Windows, eller download den nyeste version direkte fra det officielle websted på apple.com/itunes.

Udgivelsesnotaterne, der ledsager iTunes 12.1.2 til OS X, er korte, men nævner forbedringer af funktionalitet med synkronisering af en iOS-enhed til den nye Fotos-app, som er inkluderet i OS X 10.10.3-opdateringen.

"Denne opdatering forbedrer understøttelsen for at synkronisere fotos til din iPhone, iPad, iPod touch, fra den nye Fotos-app til OS X. Desuden tilføjer denne opdatering også flere forbedringer til vinduet Få info og forbedrer den generelle stabilitet."

Ikke nævnt, men formentlig vil iPhone- og iPad-brugere gerne opdatere deres iOS-enheder til iOS 8.3 og deres Mac'er til OS X 10.10.3 for optimal kompatibilitet med den nye version af iTunes. At vedligeholde de nyeste versioner af software er en god måde at undgå forvirring og mulige synkroniseringsfejl, der kræver fejlfinding ned ad vejen.

Forbedringer til mediet Få Info-vinduet i iTunes 12.1.2 vises for at øge brugervenlighed, hvilket gør det lidt mere indlysende, hvad der kan redigeres og justeres:

Dette er i modsætning til Get Info-panelet i tidligere udgivelser af iTunes 12, som for det meste lignede et uforanderligt panel med metadata om mediefiler i applikationen.

De, der håber på en tilbagevenden af ​​iTunes-sidebjælken, vil fortsat bruge skærmen Afspilningslister for at få adgang til et sidebjælke i denne version af iTunes.