Den mest elegante måde at identificere og analysere diskpladsbrug i Mac OS X på

DaisyDisk er en smuk applikation, der giver dig en fremragende sammenbrud af diskpladsforbrug på din Macs harddiske. Brug DaisyDisk er lige så nemt som det bliver, du vælger det drev, du vil scanne, lad det køre, og vent et øjeblik eller to, indtil der vises en smuk interaktiv grafik til dig. Jo større blokke er, desto større er indholdet kombineret filstørrelse. Ved at bevæge sig over blokkene kan du se live information om, hvad de er, og du kan derefter højreklikke på grafikken for at vise indholdet i Finder.

Med DaisyDisk kunne jeg identificere 4, 3 GB podcasts, som jeg ikke har lyttet til om cirka to år ... det er 4, 3 dyrebare gigabyte på min MacBook's harddisk! Når som helst jeg har ryddet diskplads på min Mac, før jeg generelt kun forlader iTunes-mappen alene, fordi jeg ikke vil slette nogen musik, men hvad er meningen med at holde gamle podcasts om emner, der ikke længere er lige relevante? Dette er noget, jeg fuldstændig overset med kun manuelle mappestørrelsesinspektioner, men det stod ud som en øm tommelfinger i DaisyDisk. Ærligt jeg er lidt forvirret over, hvorfor Apple ikke integrerer noget som dette direkte i deres eget Disk Utility, det er så nyttigt, plus grænsefladen og snappiness føles lige hjemme i Mac OS X.

Det glæder mig at sige, at DaisyDisk har et godt, komfortabelt hjem i min / Applications / Utilities / folder, og jeg vil bruge det igen meget snart til nogle meget nødvendige Spring Cleaning.

Du kan downloade en gratis demo af DaisyDisk, ellers er detailversionen $ 19, 95 og tilgængelig på DaisyDiskApp.com

Opdatering: Tjek kommentarerne nedenfor for nogle lignende men gratis forslag fra vores brugere.