Apple-indlæg Mindre iOS-opdateringer til Apple TV og iPhone 4S

Apple har rullet ud to mindre iOS-opdateringer, den første er til anden generation Apple TV og den anden til iPhone 4S. For Apple TV 2 opdaterer den nye build (9A406a) systemsoftwaren til 4.4.4, men det er uklart, hvad ændringerne er, hvilket tyder på, at dette sandsynligvis er en fejlrettelsesopdatering. For iPhone 4S er det simpelthen en ny build (9A406) iOS 5.0.1, og det ser ud til ikke at give nogen væsentlige ændringer.

Du kan få opdateringerne direkte via softwareopdatering til en af ​​enhederne, selvom iPhone 4S-opdateringen ikke vises, medmindre du ikke har opdateret til 5.0.1 alligevel, hvilket angiver, at det ikke er en afgørende opdatering for alle brugere. Hvis du foretrækker at bruge IPSW manuelt, er disse direkte download links fra Apple:

  • Apple TV 2 4.4.4 9A406a IPSW (direkte download link)
  • iPhone 4S iOS 5.0.1 9A406 (direkte download link)

Der er spekulationer om, at iPhone 4S-opdateringen kan vedrøre internationale udgivelser af enheden, der finder sted i morgen i en række nye lande, herunder Rusland, Brasilien, Chile, Thailand, Malaysia, Taiwan, Filippinerne, Sydafrika, Saudi Arabien, Tyrkiet, Israel og Vietnam.