Sådan slettes Safari, Mail, FaceTime, Photo Booth og andre standard Mac OS X Apps

Hvis du har forsøgt at slette Safari, Mail, FaceTime, Chess, Photo Booth, Stickies, QuickTime eller nogen af ​​de andre standard Mac OS X-apps før, ved du, at Finder forhindrer dig i at gøre det. Prøv at flytte en af ​​disse apps til papirkurven for at afinstallere den, og du får en besked, der siger: '' Safari.app 'kan ikke ændres eller slettes, fordi det kræves af Mac OS X.'


Denne besked er mere for at afholde dig end noget andet, fordi der er en måde at slette nogen af ​​disse standard apps, der kræves af Mac OS X, det anbefales normalt ikke at gøre det.

For apps som Safari og QuickTime Player er dette især sandt, da andre apps muligvis bruger Safari, eller elementerne fungerer korrekt (inklusive andre browsere), men for apps som Stickies, Chess, FaceTime og Photo Booth kan du sikkert slette dem uden nogen dårlige virkninger.

Sådan slettes Safari, Mail, FaceTime, Photo Booth og andre standardapplikationer

Advarsel: Der ophæves ingen app sletning uden at geninstallere det enkelte program eller Mac OS X. Dette medfører permanent fjernelse af de angivne applikationer og kan resultere i unormal systemadfærd eller forkert funktionalitet. Hvis du ikke ved præcis hvad du laver og hvorfor, anbefales det ikke . Udfør en sikkerhedskopiering på forhånd og fortsæt på egen risiko.

  • Start Terminal, der findes i / Applications / Utilities /
  • Indtast følgende på kommandolinjen for at skifte til applikationsmappen:

cd /Applications/

Nu, hvor du er i mappen Programmer, kan du begynde at slette apps. Du får ikke en bekræftelse på fjernelsen. Appen slettes simpelthen helt. Følgende kommandoer fungerer kun, når de bruges i / Programmer / mappe.

Slet Safari
sudo rm -rf Safari.app/

Slet Mail
sudo rm -rf Mail.app/

Slet FaceTime
sudo rm -rf FaceTime.app/

Slet QuickTime Player
sudo rm -rf QuickTime\ Player.app/

Slet Stickies
sudo rm -rf Stickies.app/

Slet skak
sudo rm -rf Chess.app/

Slet Foto Booth
sudo rm -rf Photo\ Booth.app

Hvis du er komfortabel nok med kommandolinjen, kan du levere den fulde applikationssti med /Applications/Appname.app, men overvejer muligheden for katastrofale fejl med sudo rm -rf, brugte vi den sikrere metode.