Sådan downloades ekstra sange til Guitar Hero

Elementer, du har brug for

  • Xbox Live-konto

  • Microsoft Points (valgfrit)

Hvert af de populære Guitar Hero-rytmebaserede videospil leveres med mellem 50 og 60 licenserede sange, du kan spille. Du kan dog også downloade nye sange til at spille i spillet, hvilket er en måde at tilføje noget gnist til tidsfordrivet. Nogle sange er gratis, men andre har et gebyr. I stigende grad kan du finde hele albums efter populære bands tilgængelige til download.

Start din Xbox, og gå til fanen "Marketplace". Du kan få adgang til det ved at trykke på den venstre analoge pind tre gange til venstre fra hovedmenuen.

Vælg "Spil", og find derefter din version af Guitar Hero på den liste, der vises.

Rul gennem listen over indhold, der kan downloades, der vises på skærmen. Ikke alt, hvad du ser, er en sang, da der også er forskellige trailere og andre tilføjelser, du kan købe. Musik identificeres som "Sang" eller "Album" under dens titel.

Vælg en sang, der skal downloades, med knappen "A". Hvis sangen er gratis, downloades den automatisk. Hvis du valgte et helt album, skal du betale ved hjælp af Microsoft Points. Hvis din Xbox Live-konto har en saldo, trækkes den automatisk. Ellers kan du vende tilbage til fanen "Markedsplads" for at tilføje point med et kreditkort.

Start din kopi af Guitar Hero, når sangene er downloadet.

Gå ind i et spil i en hvilken som helst tilstand (Quick Play, Online eller Career). Når skærmen til valg af sang vises, skal du trykke på den gule knap for at åbne din liste over downloadede sange. Vælg den sang, du vil spille, og rock ud!

Tips

Nogle sange er kun tilgængelige for visse versioner af Guitar Hero. Sørg for, at du er i den rigtige version på fanen "Markedsplads", inden du bekræfter din download, især hvis du køber en sang.